Sportul este mereu un subiect uşor de abordat. Aproape toată lumea practică sau a practicat un sport de-a lungul vieţii. Unii aleargă, alţii ridică, alţii pedalează…mişcare tată! Dar…pentru că există întotdeauna un dar, nu cumva ai nevoie şi de echipament? Unii ar spune că lasă, un tricou şi o pereche de pantaloni scurţi şi gata, am rezolvat-o şi pe asta. Să zicem, dar nu mai bine profiţi de hainele sport care îţi oferă confort, protecţie şi mai arată şi ale naibii de bine?

Tocmai am aflat de o promoţie super, sportdepot.ro, un Media Galaxy al articolelor de sport, are o reducere cel puţin superbă la diverse articole sport, de la încălţăminte la treninguri, geci şi hanorace.

Reducere…da…însă această poartă numele de Final Sale, adică o grămadă de articole, băgate la grămadă, de toate brand-urile posibile, cu reduceri  de până la 60%!

Link-ul către magazin, respectiv reducerile menţionate este acesta.

Am găsit zeci de perechi de încălţăminte Adidas, care ar satisface cred orice jogger împătimit, treninguri de calitate la preţuri destul de ok şi geci sport accesibile pentru oricine, şi orice mărime. Chiar şi pentru cei mici care abia descoperă bucuria sportului sau outdoor-ului, magazinul are suprize plăcute.

https://www.sportdepot.ro/files/banners/file/banner-2380-3-9559.jpg

Ţin să menţionez că reducerea este până pe 31.05.2018, aşa că dacă nu te-ai gândit cu ce umpli coşul de cumpărături, ar cam fi cazul să vă gândești, articolele se duc repede în ciuda abundenţei de produse.

Magazinul are în stoc cam toate brand-urile cunoscute, de la cele sport până la cele outdoor aşadar oricine va fi mulţumit de gama de produse.

Personal, ador Jack Wolfskin, şi sigur voi profita de această promoţie să mai adaug ceva la colecţia outdoor. De preferat un softshell şi o pereche de bocanci de trekking.

Sper să profiți de această ofertă şi să nu o lași să treacă neobservată.

Shop. Share. Repeat.

Sursa imagine reprezentativa : https://www.sportdepot.ro/files/useruploads/pages/landing_ro/nike/Nike-Incaltaminte-900×500.jpg

Sursa foto articol : https://www.sportdepot.ro/files/banners/file/banner-2380-3-9559.jpg

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?