Aceste 4 cărți îți vor face viața puțin mai bună

S-a terminat și perioada Sărbătorilor, am terminat și cu 1 Mai, iar acum pare că ne-a rămas numai să ne întoarcem la muncă. Și hai să fim sinceri, după câteva zile libere, ideea de a munci nu suna deloc bine. Știu atât de bine asta, încât mi-a luat mai bine de 6 ore să mă așez la tastatură și să încep să scriu acest articol. Dar m-am apucat tocmai pentru că este o scurtă listă de 4 cărți, care te vor ajuta în viața de zi cu zi. Sunt cărți care te vor face puțin mai liniștit, puțin mai motivat și ceva mai bun în interacțiunile cu cei din jur. Și foarte important: sunt cărți care nu îți vor agresa bugetul, toate având un preț mai mic de 40 de lei.

Mai mult decât atât, după ce le vei citi, îți garantez că vei găsi câteva metode să abordezi și munca de zi cu zi și chiar să nu o lași să te mai deranjeze atât de mult.

Să începem:

carte regula de 5 secunde wolfpick.ro

1 Regula de 5 secunde de Mel Robbins

Regula de 5 secunde este cartea pe care o citesc în momentul de față și trebuie să-ți spun că Mel Robbins a găsit un mod de a pune pe foaie sistemul ei pentru a face lucrurile pe care, în general nu vrei să le faci, deși ar trebui. Așadar, cartea te va ajuta să te pui în mișcare și să duci la bun sfârșit lucrurile pe care trebuie să le faci.

Fiecare nou capitol îți dă un nou imbold să faci lucruri în locul să le tot amâni și trebuie să spun că funcționează.

Ce vei obține din lectura acestei cărți? Coperta ne spune că: îți vei recăpăta încrederea în forțele proprii, vei scăpa de îndoieli și tergiversări, îți vei învinge teama și incertitudinea, vei învăța să nu-ți mai faci griji inutile și cum să-ți împărtășești ideile cu curaj.

Dacă lucrurile de care ți-am scris mai sus rezonează cu tine, poti gasi Regula de 5 secunde aici.

carte atitudinea este totul wolfpick.ro

2 Atitudinea este totul de Jeff Keller

Jeff Keller ne învață că oamenii care reușesc să cultive optimismul și încrederea sunt exact aceia care se bucură de succes în viață. Dar lucrurile nu rămân la acest nivel. Pe parcursul cărții vei afla cum să îți cultivi optimismul și încrederea, totul împachetat într-o carte simpatică pe care îți va fi greu să o lași din mână, când te vei apuca să o citești.

Este o lectură tare ușoară, care îți va lăsa un gust plăcut și starea că ai puterea să faci orice îți propui, cât timp îți schimbi puțin atitutinea.

Poti gasi Atitutinea este totul aici.

carte arta subtila a nepasarii wolfpick.ro

3 Arta subtila a nepasarii de Mark Manson

Aici am să recunsc faptul că m-a prins titlul din prima secundă. Nu-mi mai amintesc pe unde am găsit cartea dar a fost dragoste la prima vedere.

Apoi, conținutul, îți voi face o confesiune- nu te învața să nu îți pese de nimic ci doar să înveți cum să îți alegi lucrurile de care merită să îți pese și de care nu. Mark Manson are un stil de a scrie care te face să îi termini cartea dintr-o singură lectură. Aș putea spune că te învață cum să nu-ți pese de multe lucruri, dar în mod sigur nu și de cartea lui. Cred că Arta subtila a nepasarii ar trebui sa isi gaseasca locul in orice biblioteca si o poti gasi aici cu un pret chiar bun.

carte abc-ul psihopatului wolfpick.ro

4 ABC-UL PSIHOPATULUI 2. Idei si sfaturi pentru o viață mai buna de Dr. Kevin Dutton si Andy Mcnab

ABC-ul Psihopatului merge mâna-n mână cu Arta subtilă a nepăsării și în ciuda titlului ușor sinistru, îți va oferi unelte foarte bune pentru a deveni mai bun la ceea ce faci și mai chiar mai fericit. Îmi închipui că nu ai tinde să asociezei fericirea cu ideea de psihopat, dar cartea asta îți va arăta că cela două pot coexista. Mai mult decât atât, vei afla și despre psihopatul bun, acesta fiind statutul către care vei vrea să aspiri. După cum sugerează titlul, există și un prim volum scris în acceași notă simpatică, dar plină de utilitate.

ABC-ul PSIHOPATULUI 2 il poti gasi aici, iar ABC-ul PSIHOPATULUI de succes, adica primul volum, il poti gasi aici.

 

Sper că această scurtă listă de cărți să îți ofere motivația necesară în zilele ce vor urma, și, de ce nu, să te ducă un pas mai aproape de fericire.

Dacă vrei să împărtășești alte cărți pe teme asemănătoare, scrie-ne un comentariu. Astfel, vei ajuta o comunitate întreagă de oameni să găsească lecturi bune.

Iar până data viitoare, nu uita: Shop.Share.Repeat.

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?