Machiaj de festival - wolfpick

Unul dintre motivele pentru care așteptam cu nerăbdare vara este, negreșit, faptul că încep festivalurile. Neversea, Electric Castle și Untold sunt 3 dintre cele mai mari festivaluri din România. Știm că visezi la momentul în care vei fi acolo, la festival, că ți-ai ales cu grijă ținute și că totul este impecabil.

make up de festival 2

Pentru că vrem să fii cea mai frumoasă și să strălucești, ne-am gândit să îți arătăm, astăzi, câteva tips&tricks accesibile, pentru un look glow de festival.

rimel 2

 

Am căutat, pentru tine, cele mai bune oferte, care să nu îți afecteze bugetul de festival și iată ce am găsit.

Pigmenti ! Thank God that they were invented! <3

De ce sunt o variantă perfectă pentru festival? Pentru că reflectă lumina și dau un aspect fabulos machiajului tău. Și pot fi folosiți atât pentru față, cât și pentru corp. Noi credem că sunt accesoriul perfect să ieși din anonimat. Pe pleoape, pe decolteu, pe umeri sau chiar pe picioare, ar completa ținuta ta într-un mod foarte frumos.

Am găsit pigmenții aceștia :

makeup pigment 3 makeup pigment

makeup pigment 2

 

Se aplică foarte ușor, sunt rezistenți și, pe site, găsești și recomandările de folosire, astfel încât să reziste foarte mult timp de la aplicare. Cel mai important este faptul că îi poți aplica fără a avea nevoie de ajutor. Could you wish for more ?

 

Gene ! Ca să atragi toate privirile !

Tot pe Melkior am găsit și o serie de gene false, care mai de care. Dacă ne întrebi pe noi, le-am folosi pe cele albastre. Sunt speciale și vor atrage toate privirile, cu siguranță. În plus, la festival poți să fii cum vrei tu. De ce să nu ai niște gene FA-BU-LOA-SE ?

rimel albastru

 

În plus, ai văzut prețurile super mici pe care acestea le au, toată luna iulie?

 

Rimel! Go for the color!

Și pentru că tot vorbim de gene, să nu uităm de, deja faimosul Rimel BLUE, tot de la Melkior. Este o alternativă perfectă, dacă nu ești adepta genelor false. Îl recomandă tot internetul și a fost testat, intens, în ultima vreme, de mulți influenceri, care spun că este genial.

eyeliner albastru

 

În încheiere, nu vrem să îți mai spunem decât că ne-am gândit și la accesoriile perfecte, pentru ca look-ul tău de festival să fie complet.

makeup tatuaj stelute

Noi am decupa fiecare steluță și am aplica-o în jurul ochilor și pe frunte. Fiind un tatuaj temporar, le vei putea îndepărta ușor, cu demachiant pe bază de ulei sau, pur și simplu, orice tip de ulei. Am ales această variantă pentru că sunt produse non-toxice și rezistente la apă. Nu îți face griji dacă vei transpira. Steluțele vor rezista. How cool is this?

makeup de festival

Am găsit toate aceste produse pe www.melkior.ro , sunt super accesibile ca preț și la un click distanță de tine. Un festival este unul dintre locurile în care poți să folosești câte culori vrei, să fie oricât de intense, sclipitoare și strălucitoare. Go for it, babe !

We definitely love it !

Și mai știm că și tu ai recomandări, așa că scrie-ne în secțiunea de comentarii.

Iar până data viitoare, nu uita: Shop.Share.Repeat.

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

 

Sursa foto: Pinterest.com, Melkior.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?