Sezonul estival este în toi, toată lumea se grăbește la mare, este în căutare de plaje cât mai exotice, de apusuri cât mai fascinante și a unui bronz cât mai perfect. 

Dar toate știm că fără costumul de baie potrivit, nici nu ne gândim să plecăm într-o vacanță. Ca să îți ușurăm căutările ținutei de plajă, îți propunem câteva modele:

1 – O să începem topul cu un costum de baie în două piese, care scoate în evidență toată frumusețea trupului feminin, dar care poate masca foarte ușor micile imperfecțiuni. Modelul colorat propus de designeri te face să ieși din anonimat pe fundalul azuriu al mării.

Costum-de-baie-2-piese-colorat

Pret: 99.38 lei

Accesează costumul de baie aici

2 – Dacă ești iubitoarea costumelor de baie mai cuminți, atunci acest model este exact ceea ce ai nevoie. Pe lângă faptul că te bucura cu modelul discret și culoarea divină bleumarin, se combina perfect cu orice nuanță de bronz, ba chiar îl și accentuează.

Costum-de-baie-bleumarin-o-piesa

Pret: 54,99 lei

Accesează costumul de baie aici

3 – Iată un alt model de costum de baie, creat special pentru o fire mai jucăușă, pusă pe distracții și aventuri. Imprimeul de marinar pe care îl are îți oferă vibe-ul de “Cuceritoare a apelor” și te îndeamnă să treci la treaba, la plajă, de ce nu și  la o petrecere! 

costum-de-baie-intreg-decupat-in-talie

Pret:56 lei

Accesează costumul de baie aici

4 – Următorul model pe care ți-l propunem, se diferențiază de altele și își merită atenția pentru culoarea deosebită și modelul feminin. Nuanța roz-mermaid este un fenomen apărut anul trecut, care a cucerit vedete, bloggeri si multe coperte de revista. 

costum-de-baie-intreg-cu-model-ombre

Pret: 69 lei

Accesează costumul de baie aici

5 – O să continuăm  lista de propuneri cu un alt tip de model de costum de baie și anume cel din două piese. Îți propunem următorul costum de baie, deoarece este  unic prin model, inspirat de la renumitele costume de baie ale lui Marilyn Monroe. Este compus din slipi cu talie înaltă și sutien de tip bustieră, iar imprimeul modern te va face să fii actuală.

costum baie in doua piese cu sutien tip bustiera

Pret: 64 lei

Accesează costumul de baie aici

6 – Pentru siluetele suple și  bine lucrate am gasit o adevarată comoară ce tine de costume de baie. Acesta nu trebuie să îți lipsească din valiză, dacă te pornești în vacanță. Este de culoarea neagră, lucru care îi dă versatilitate și poate fi purtat de oricine.

costum baie in doua piese cu sutien cu o singura bretea

Pret: 54 lei

Accesează costumul de baie aici

7 – Iar pentru final am lăsat ce e mai bun: îți prezentăm un costum de baie de vis, care cu siguranța nu te va lăsa sa treci neobservată. Un costum duo burgundy, cu un artificiu din bretele la spate, te face să fii sofisticată, să te simți perfectă și sa fii eroina unei vacanțe ca în povești.

costum baie burgundy doua piese

Pret: 56 lei

Accesează costumul de baie aici

Surse foto: melimelo.ro, bibloo.ro, wildfashion.ro

Speram ca si de data aceasta ti-am fost de folos si te-am convins sa iti alegi ceva din lista noastra. Iar pentru că cel mai probabil vei plasa o comandă online, te invit la final să urmărești și vlogul nostru Shopping online: avantajele dar și problemele, iar până data viitoare nu uita: #ShopShareRepeat.

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

2 Comentarii
  1. Andreea 5 ani în urmă

    Hei, sunt dragute costumele de baie prezentate de voi aici, dar mi-ati putea recomanda si 2-3 monokini cu un imprimeu floral?

  2. Autor
    Wolfpick 5 ani în urmă

    Buna Andreea. Ne bucuram ca iti plac recomandarile noastre si am cautat cateva costume si conform criteriilor cerute de tine:

    1 – costum de baie retro cu un imprimeu floral – 79 lei – http://bit.ly/2K2OrGz
    2 – costum de baie accesorizat cu volanase – 74 lei – http://bit.ly/2SNk8qd
    3 – costum de baie intreg cu model floral – 69 lei – http://bit.ly/2LK8RGp
    4 – iar daca parasim limita de 100 lei, iti recomandam un costum de baie intreg foarte colorat, cu o singura bretea – 289 lei – http://bit.ly/2LKkT2s
    5 – un costum de baie modelator cu imprimeu floral – 256.8 lei (are 52% disount) – http://bit.ly/2Yb9KP5
    6 – un alt costum de baie cu imprimeu floral – 226.31 lei – http://bit.ly/31ckXvR

    Speram ca aceste propuneri sa iti fie pe plac si daca iti alegi un produs, ne-am bucura mult daca ne-ai spune si noua pe care.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?