7 jocuri

După toate subiectele serioase abordate până acum, m-am gândit  ar fi o idee bună  ne și relaxăm puțin cu niște jocuri.

Astăzi vorbim despre unele dintre cele mai distractive jocuri pe care le poți juca împreună cu prietenii tăiDaștii tuașa cum făceai înainte ca totul  se întâmple online.

Vizionare plăcută!

Iar dacă nu poți viziona acum clipul, îți voi face aici un scurt rezumat .

1 Jocul Worms W.M.D.

De la prima aparițieîn urmă cu mulțimulți ani, Worms a fost considerat unul dintre cele mai distractive jocuri de jucat cu prietenii.

Principiul de joc este simplu: două sau mai multe echipe de râme, cu voci amuzante se confruntăîntr-o bătălie devastatoare, folosind un arsenal extrem de variat de arme, care, mai de care mai ridicole.

Hai  sună amuzant, așa  trebuie  îi dai o șansă.

 

2 Bomberman R

Și jocul Bomberman își are originile într-un trecut foarte îndepărtat, dar a avut mereu un mare succes.

Acest lucru se datorează faptului  este rapid, necesită ceva îndemânare, iar în compania potrivită este foarte distractiv. Plus  presupune  arunci cu bombe.

Cred  Bomberman R este genul acela de joc ce n-ar trebui ți lipsească din colecție.

 

3 Jocul Knight Squad

Knight squad nu are o istorie atât de bogatăfiind un joc nou, dar te asigur  este cel puțin la fel de distractiv ca Worms sau Bomberman, dacă nu chiar mai.

Din colecția mea de jocuri, Knight Squad este, probabil cel mai jucat în serile cu prietenii, din mai multe motive: poate fi jucat de până la 8 jucători simultan, are multe moduri diferite de joc, este foarte rapid și cel mai important: foarte distractiv.

Atunci când au făcut jocul asta, au nimerit perfect rețeta unui joc distractiv.

 

4 Split Second

Din colecția de jocuri nu putea lipsi unul cu mașini și split-screen, nu-i așa?

Exact așa m-am gândit și eu, așa  am selectat Split Second, un joc alert cu mașini, cu multe explozii, ce stă exact la limita dintre joc și film. Toată experianta este gândită atât de cinematic și de absurd încât nu are cum  nu te distreze.

Dacă vrei  încerci niște curse auto, dar nu vrei  le iei prea în serios, Split Second ar fi varianta câștigătoare.

 

5 Jocul Runbow

Dacă vrei  îți testezi coordonarea și viteza de reacție, Runbow este jocul potrivit.

Îmi este greu  descriu experiență altfel decât haotică și foarte rapidă. Jocul poate fi jucat în până la 8 jucători și este un platformer foarte colorat.

Mecanismul din spatele jocului este acela  fundalul își schimbă culoarea și în funcție de asta, unele elemente de harta apar sau dispar, așa  tu și prietenii tăi veți fi extrem de concentrați la schimbările de culoare.

 

6 Borderlands 2

În această lista de jocuri trebuia și facă apariția și un shooter și am alesîn acest sens, Borderlands 2.

Motivele din spatele deciziei sunt următoarele: este distractiv, alert și poate fi jucat de până la 4 jucători simultan. Sincer  fiu, Borderlands 2 este principalul motiv pentru care am cumpărat 4 controllere la Xbox.

Iar partea și mai bună este  acum, cu lansarea lui Borderlands 3, sigur vor fi discounturi interesante la Borderlands 2, iar tu îl vei putea adaugă la colecția ta de jocuri fără a-ți periclita bugetul.

 

7 Brawlhalla

Pe Brawlhalla îl recomanada în primul rând faptul  este gratis. Eu asa am dat peste el, navigând prin magazinul Xbox și  bucur mult  am făcut-o.

Brawlhalla are o mecanică simplă de joc și un scop foarte clar: acela de a rămâne ultimul jucător pe harta. Arme, sărituri, lupte și ocazional explozii.

Iar partea bună este  jocul poate fi jucat simultan cu încă 3 prieteni. Ce e drept, a fost gândit pentru confruntări online,   poți încerca meciuri 1 v 1 sau 2 v 2 cu oameni de pe Internet.

Cred  și Brawlhalla este unul dintre acele jocuri pe care ar trebui  le ai pregătite când te vezi cu prietenii.

 

Acestea au fost propunerile noastre de jocuri pe care  le cumperi pentru serile cu prietenii, dar suntem convinși  și tu mai știi câtevaașa  ne-ar plăcea  auzim și părerea ta.

Iar până dată viitoare, nu uită: Shop.Share.Repeat.

Și jocăte cu prietenii tăi 🙂

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?