pantofi stiletto femeie

‘’Dă-i unei femei pantofii potriviți, iar ea poate cuceri lumea’’- Marilyn Monroe

Se zice că perechea de pantofi potrivită poate schimba viața și vindeca tristețea. Pantofii au fost întotdeauna un element foarte important, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În acest context ar trebui să acordăm mai multă atenție încăltămintei pe care o purtăm și ne-am gândit că ar fi util să facem un top cu pantofii pe care trebuie să  îi aibă orice femeie. Te-am intrigat? Atunci să începem!

Pantofi stiletto

Pentru prima dată pantofii stiletto au fost observați în anii ‘40 confecționați de către designerul Andre Perugia, după care au devenit cunoscuți datorită casei de moda Dior, care ia integrat în mai multe colecții. După o perioada de aproape 20 de ani, pantofii stiletto au revenit în trend și sunt un must-have în colecția de pantofi a unei femei.

Pantofi-Stiletto-roxanne

Prima pereche de pantofi stilleto pe care ți-o arătăm este modelul “Roxane” de culoare roșu-vișiniu, cu un toc cui de aprox. 11 cm. Deși au tocul subțire și înalt, au calapodul foarte comod și îți permite să reziști pe tocuri atât de cât ai nevoie.

Preț pantofi: 89.00 lei redus de la 167.00 lei

Buton profita de reducere

Pantofi_stiletto_negri

Pantofii stiletto negri sunt acei pantofi clasici pe care poți să îi porți cu orice și să îi integrezi în ținute de orice fel. Îi poți purta cu pantaloni clasici și o cămașă, cu o pereche de blugi și un tricou sau cu o rochie vaporoasă.

Preț pantofi: 79 lei redus de la 135 lei

Buton profita de reducere

Pantofi_stiletto_rosii

Pentru ținutele mai elegante și pentru ocaziile speciale, modelul Chiny este cel mai potrivit. Are tocul de 9.5 cm, care îți permite să te simți în largul tău și să dansezi cât îți dorește inima, foarte fini,din piele ântoarsă eco, în parte din față au aplicată o floare din cristale care îi scoate în evidență.

Preț pantofi: 89.00 lei redus de la 153.00 lei

Buton profita de reducere

Pantofi cu toc gros

Pantofi_cu-toc-albastri

Pentru zilele în care mergi la birou și esti foarte activă, ne-am gândit că mai potriviți sunt pantofii cu toc gros și nu foarte inalt, ei îți oferă stabilitate, comoditate și în același timp te fac să te simți feminină. Modelul acesta este unul cu tocul și vărful pantofului  pătrățos, de culoare albastru deschis perfectă pentru zilele de vară mai reci, dar la fel de colorate.

Preț pantofi: 99.00 lei redus de la 144.00 lei

Buton profita de reducere

Pantofi_cu-toc-gros-gri

“Dacă vrei să fii mai aproape de a-ți realiza visele, poartă vise în picioare.” Această frază este cea mai bună descriere pentru modelul de față, la care nu mai avem nimic de adăugat, te lăsăm pe tine să admiri această pereche de pantofi.

Preț pantofi: 79.00 lei redus de la 127.00 lei

Buton profita de reducerePantofi_stiletto_cu-toc-mic-si-patrat

Modelul Personality sunt pantofi stileto cu tocul mic și pătrat, o reinterpretare a modelului clasic ce vizeaza o purtare mai ușoară pentru timp îndelungat, iar nuanța violet îi face să fie unici și să iasă în evidență.

Preț pantofi: 79 lei redus de la 143 lei

Buton profita de reducere

Pantofi fără toc

 

Tocurile înalte sunt un piedistal pentru frumusețea femeii, însă putem accentua finețea și gingășia feminină cu o rochie și o pereche de pantofi fără toc.

pantofi-fara-toc

Dacă nu ești adepta tocurilor înalte, îți place să te simți comodă și liberă, atunci următoarele modele sunt ceea de ce ai nevoie. Modelul Vichy negru, accesorizat cu fundiță de aceeași culoare sunt pantofii pe care îi poți purta zi de zi fără a îți faci griji că îți obosesc picioarele.

Preț pantofi: 69  lei redus de la 128 lei

Buton profita de reducere

 

pantofi-fara-toc-albi

Urmatoarea pereche este o perlă în rândul pantofilor. Pantofii creați de Flavia Passini sunt excepționali, atât prin combinația de piele naturala albă cu maro, cât și prin modelul care reprezintă un artificiu în partea din față a piciorului.

Preț pantofi: 114  lei redus de la 229 lei

Buton profita de reducere

 

pantofi-argintii-fara-toc

O altă creație de-a Flaviei Passini sunt acești mocasini din piele naturală foarte comfortabili și ușori. Culoarea argintie îi scoate în evidență. Deși au un model simplu, acești pantofi pot da o altă tonalitate look-ului.

Preț pantofi: 119 lei redus de la 239 lei

Buton profita de reducere

Se spune că nu ai niciodată prea mulți pantofi, pentru că ei transformă limbajul trupului și atitudinea așa că îți poți mșri oricând colecția. Iar pănă atunci Shop. Share. Repeat.

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: pixabay.com

Sursă foto articol:otter.ro, zappatos.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?