Sărbătorile îți aduc reduceri neașteptate la rame de ochelari si lentile

Ai nevoie de o pereche nouă de ochelari de vedere sau vrei un set nou de lentile de contact? Dacă până acum nu ai avut tragere de inimă, wolfpick îţi prezintă cele mai bune preţuri la aceste produse.

Pe lensa.ro găseşti ramele de ochelari de vedere de damă Polarizen, fabricate din plastic şi cu o formă rotundă. Acestea costă 99,00 lei, după o reducere de 34% de la 149,00 lei. Pentru bărbaţi, se găsesc ramele de ochelari unisex de la Polarizen la preţul de 99,00 lei, redus tot cu 34% de la 149,99 lei

Ramele de ochelari Swarovski sunt deosebite, potrivite pentru cineva cu un stil feminin, delicat. Le poţi avea la preţul de 434,00 lei, cu 48% mai puţin faţă de 820 lei. Şi ramele de ochelari de la Boss Orange vin cu o reducere de 45% de la 620 lei la 344,00 lei şi sunt confecţionate din metal, fiind mult mai rezistente.

Cu o reducere de 36% îţi sunt oferite ramele de ochelari de vedere şi soare Clip On. Aceştia se pot transforma în ochelari de soare, doar prin aplicarea la exterior a lentilelor de soare. Preţul lor ajunge la 108,00 lei, de la 169,99 lei. Pentru bărbaţi există o reducere uriaşă, de 75% la ramele Kenzo. Acestea ajung la preţul de 230,21 lei, faţă de 939,40 lei.

Ramele Guess pentru femei, cu formă „ochi de pisică” au o reducere de 25% de la preţul iniţial de 449,00 lei, la 336,75 lei. Şi bărbaţii au o variantă excelentă, dar de la Ray Ban, cu preţul de 374,25 lei, cu 25% mai mic decât 499,00 lei.

Dacă preferi lentilele, există şi pentru tine variante. De exemplu, lentilele de contact ZenVu Ultra se găsesc la preţul de 69,30 lei, fiind reduse cu 30% de la 99,00 lei. De asemenea, poţi alege lentilele de contact TopVue Premium pentru care primeşti şi soluţia Gelone de 360 ml, toate la preţul de 91,00 lei. Iar lentilele Air Optix Plus HydraGlyde se găsesc la preţul de 113,90 lei, după o reducere de la 149,00 lei.



Așadar, acest sezon nu îți aduce numai oferte la cadouri, ci și oferte la produse care pot fi recomandate atât pentru sănătatea ta, cât și pentru aspectul tău. Profită din plin de reduceri și Shop. Share. Repeat. 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la[email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: picdn.net

Sursă foto articol: lensa.ro, eyerim.ro, emag.ro, optiplaza.ro, contact-lentile.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?