Alege-ți un ceas care să te pună în valoare la o reducere pe măsură

Ceasul este un accesoriu indispensabil pentru oricine, unii preferă modelele clasice cu un cadran alb şi toate cifrele prezente, alţii prefera un model sport care are mai multe funcţii şi este şi rezistent la şocuri şi la apă, iar alţii prefera modelele mai interesante cu mai multe cadrane, cu forme care nu prea te trimit cu gândul la un ceas.

Indiferent de preferinţe, este un accesoriu care te reprezintă oriunde mergi, şi care spune câte ceva despre tine încă dinainte să te prezinţi.

Prin urmare, ca să creezi o impresie bună, dar să şi zâmbeşti ştiind că ai găsit oferte bune, îţi recomand câteva modele aflate la super reduceri în perioada aceasta.

Primul candidat este ceasul Deadeye de la Diesel, un model foarte interesant cu un cadran negru şi cifre verzi, aproape fluorescente, are un aspect misterios, parcă e creat special pentru un vânător de recompense din viitor. Reducerea este demnă de a fi luată în seamă, de la 1.165,00 lei, la 582,50 lei.

Un alt ceas care cu siguranţă va capta atenţia unora este Invicta Pro Diver. Are un aspect puţin steam-punk datorită combinaţiei de negru, argintiu şi auriu şi datorită cadranelor micuţe prezente la acest ceas. Este un model care cu siguranţă impresionează prin look, eleganță şi…reducerea de la 1.899,75  lei, la 799,50 lei.

Acest model Seiko SSB277P1 este probabil pentru persoanele mai serioase, sobre, dar glumeţe şi îndrăzneţe la nevoie. Este o reprezentare de nota 10 a stilului “all black”, cifrele fiind singurele care apar pe o nuanţă de alb fluorescent. Are parte de o reducere mărişoara de la 1.934,00 lei la 928 lei.

Dacă vrei un look mai serios, ca şi cum tocmai ai ieşit de la birou dar…tu eşti şeful, modelul Festina Prestige este o alegere bună. Este micuţ, elegant, dar şi dur, având o rezistenţă la apă de 100m şi protejat de un geam mineral. Imaginaţi-vă un om de afaceri în costum care aleargă prin ploaie dar îşi păstrează imaginea profesională intactă. Este redus de la 2.060 lei, la 618 lei.

Ceas bărbătesc Festina 20268/3

Acum, pentru cei care adoră provocările, care sunt activi atât la birou cât şi într-o activitate outdoor, modelul Rhodenwald & Sohne Revelator II – Chronograph reprezintă echilibru, determinare şi putere. Îmbină perfect stilul sport cu stilul casual şi este potrivit pentru orice ocazie. Însă, cireaşă de pe tort o reprezintă preţul, mai bine zis reducerea, de la 3.032 lei, la 606,40 lei. Asta da reducere! ?

 

Dacă ceasul este precum cartea de vizită, acum ai ocazia să te prezinţi ca la carte cu aceste oferte. Iar dacă ești mai degrabă tentat să mergi pe un smartwatch, avem o recomandare foarte interesantă și la acest capitol. ?

Tu ce ceasuri preferi? Spune-ne și nouă și Shop. Share. Repeat. 

 

Sursa imagine reprezentativa : socialsamosa.com

Sursa foto articol : bb-shop.ro

japora.ro

cautceas.ro

watchsale.ro

brasty.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?