Cu aceste reduceri îți poți mări colecția de bijuterii fără prea mult efort!

Fie că le porţi cu ocazii speciale sau zilnic, este clar că bijuteriile potrivite îţi fac ţinuta mult mai chic şi mai îngrijită. De aceea, m-am gândit că ai putea profita şi tu de reducerile acestea la coliere, brăţări şi cercei, adică acele bijuterii care reprezintă piesa de rezistenţă a outfit-ului tău.

Colierul cu pandantiv Diamond Style străluceşte enorm la preţul de 89,99 lei, redus cu 80% de la 454,50 lei. De la Tommy Hilfiger ai colierul din oţel inoxidabil cu zirconiu cubic la preţul de 205,00 lei, după o reducere de 50% de la 410,00 lei. Şi colierul Esprit aduce o notă elegantă cu modelul său abstarct. Preţul acestuia este de 260,00 lei, fiind redus cu 50% de la 519,99 lei. Mai mult, pentru acesta ai reducere de 50% şi la cerceii asortaţi Esprit, aceştia ajungând de la preţul de 569,99 lei, la 285,00 lei.

Brăţara este accesoriul care, de multe ori, poate să facă diferenţa. Brăţara Pilgrim din argint şi cu detalii chic are o reducere de la preţul de 143 lei la numai 55 lei. Brăţara Argento Classico are un model simplu, delicat şi un preţ de 79,99 lei, redus cu 60% de la 198,00 lei. Cu un design jucăuş şi feminin, brăţara Tommy Hilfiger din oţel inoxidabil are o reducere de 50% de la 320,00 lei, la 160,00 lei.

Nu în ultimul rând, cerceii sunt nelipsiţi dintr-o ţinută respectabilă, de aceea cerceii Diamond Style sunt o alegere execelentă pentru orice outfit. Preţul acestora este mai mic cu 80%, ajungând de la 239,58 lei la 47,99 lei. Cerceii Tommy Hilfiger  sunt cu adevărat deosebiţi şi au preţul de 160,00 lei, redus cu 50% de la 320,00 lei. Cu un aspect fresh şi sofisticat, cerceii cu cristale Swarovski Laura Bruni Aquamarine aduc aminte cu nostalgie de albastrul mării, dar şi de strălucirea gheţii, putând fi purtaţi în orice anotimp. Preţul lor este de 69 lei, redus de la 199 lei.

Dacă până acum nu erai sigură că este o idee bună să îţi cumoeri bijuterii noi, văzând aceste reduceri ai să te hotărăşti sigur asupra celor mai deosebite modele. Nu mai sta pe gânduri şi Shop. Share. Repeat. 

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: elefant.ro, bonami.ro

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?