Scapă definitiv de părul nedorit, profitând de aceste reduceri de nerefuzat

Ţi-ai dorit mereu să scapi de grijă epilatului? Acum ai ocazia să beneficiezi de epilarea definitivă la preţuri mai accesibile. Cu reducerile la epilarea definitivă, dar şi la epilatoare, poţi avea pielea mult visată!

La Elegance Clinic găseşti reduceri de până la 40% la orice epilare definitivă. De exemplu, epilarea ambelor picioare te costă acum 83 euro, având o reducere de la 180 euro sau epilarea ambelor braţe total te costă acum 65 euro, cu o reducere de la 100 euro. Salonul promovează o tehnologie nouă de epilat definitiv, şi anume Laser Diode, care distruge rădăcina părului.

La Angel Rose poţi beneficia de epilarea definitivă SPL (un impuls SPL este echivalentul a 5 impulsuri IPL). De asemenea, poţi beneficia de o şedinţă gratuită în care să decizi dacă acest tratament este potrivit pentru tine. În această săptămână, ai şi câteva oferte cum ar fi 3 şedinţe axila/linie bikini/bărbie la preţul de 120 lei, redus de la 210 lei sau 6 şedinţe acoperind aceleaşi zone la preţul de 185 lei, redus de la 425 lei. Dacă vrei o şedinţă completă care să includă mustaţa, axila, inghinal total, linie bikini, picioare şi braţe integral, atunci vei plăti 600 lei în loc 960 lei.

La Eva Salon poţi beneficia de foarte multe oferte la epilarea definitivă. Pentru preţul de 480 lei, redus de la 750 lei, ai parte de 3 şedinţe ce interesează gambele/braţele/coapsele sau poţi opta pentru o şedinţă Full Body pentru preţul de 609 lei, redus de la 840 lei. De asemenea, prima şedinţă este gratuită pentru o singură zonă selectată.

Dacă vrei totuşi o epilare totală la tine acasă, poţi opta pentru epilatoare care folosesc tehnologia IPL. Pe emag.ro, epilatorul definitiv Beurer are o reducere de 19%, de la preţul de 867,51 lei la 698,53 lei. De asemenea, Philips îţi oferă epilatorul IPL cu 250.000 impulsuri la preţul de 1969,99 lei, redus cu 32% de la 2899,99 lei.

Aşadar, dacă şi tu te-ai săturat de gândul epilării periodice şi vrei că efectul să fie definitiv, atunci bucură-te de aceste reduceri şi Shop. Share. Repeat. 

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: alavastronstudio.gr

Sursă foto articol: elegance-clinic.ro, angelrose.ro, evasalon.ro, emag.ro

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?