Ce bijuterie ți se potrivește? Ai o gamă întreagă la dispoziție

Se apropie luna în care doamnele şi domnişoarele sunt sărbătorite, aşa că…ce ar fi să te răsfeţi cu noi bijuterii? Acum poţi profita de reduceri şi poţi să îţi comanzi noi piese deosebite sau chiar poţi să le faci cadou unei persoane dragi.

Coliere şi pandantive

Să fim serioşi, un colier este indispensabil oricărei ţinute. De aceea m-am gândit că poate ţi-ar plăcea colierul din colecţia Vintage Glitz de la Fossil. Acesta, aşa cum îi spune şi numele, are un model de inspiraţie vintage. Este autentic şi clasic, adăugând, totuşi, o notă elegantă, ceea ce îl face potrivit atât pentru ţinute mai serioase, dar şi pentru ţinute casual sau jucăuşe. Fiind atât de versatil, cred că merită preţul de 175,80 lei, mai ales că a fost redus de la 293,00 lei.

De la stilul vintage, facem o trecere la stilul tineresc, modern, pe care colierul de la Emporio Armani îl aduce. Este casual, dar în acelaşi timp sofisticat şi original. Este fabricat din oţel inoxidabil în culoarea rose gold şi are aplicaţii din zirconiu cubic. Nu ai cum să dai greş purtându-l, mai ales dacă preferi modelele moderne. Costă acum 294,60 lei, după o reducere cu 40% a preţului de 491,00 lei.

Preferi bijuteriile mai discrete? Iată un colier perfect pentru tine! Este vorba despre cel de la De Hari’s Diamond care are un model atât de simplu, dar sofisticat în acelaşi timp, încât nu ai cum să nu îl adori. Fiind atât de uşor de purtat, este o achiziţie care chiar merită, mai ales dacă vrei să îl faci cadou cuiva, pentru că poate fi utilizat zilnic. Este confecţionat din argint 925 şi placat cu aur alb de 18k, piesa de rezistenţă fiind un cristal Swarovski. Preţul acestuia este de 99 lei, după o reducere de 31% de la 145 lei.

Foarte simpatic este şi acest pandantiv fluture din argint 925. Are aripile decorate cu sidef albastru, cu margini lucioase. Din punctul meu de vedere, ar reprezenta un cadou foarte apreciat de o domnişoară mai tânără şi cu un stil mai feminin. Acum este şi la reducere, ajungând la preţul de 88,43 lei, faţă de 104,14 lei.

Cercei

Sunt sigură că cerceii sunt nelipsiţi din colecţia ta, mai ales dacă eşti o persoană care adoră bijuteriile. Aceşti cercei din colecţia Core de la Guess sunt absolut superbi! Sunt drăgălși şi, în acelaşi timp, eleganţi, fiind uşor de purtat. Au culoarea aurului roz şi cristale roşii. Se găsesc la preţul de 42 lei, după o reducere de 70% de la 140 lei. Tot pe bbcollection.ro găseşti aceşti cercei Fossil din colecţia Vintage Motifs la preţul de 135,60 lei, redus de la 226,00 lei. Au un design deosebit, cu motive reprezentnte pentru brand, fiind subtili şi eleganţi, potrivindu-se, totuşi, şi unei ţinute casual, dar feminine.

Deosebiţi, dar şi simpli, sunt şi aceşti cercei din aur de 14k care reprezintă o floare transparentă, din zirconiu, încadrată de mici inimioare aurii. După o reducere de 25%, costă 385,41 lei, faţă de 513,88 lei. Un model tot din aur de 14k, dar de data aceasta mai uşor de evidenţiat este acesta care costă acum 486,68 lei, faţă de 648,90 lei. Aceşti cercei ies destul de mult în evidenţă prin cristalul albastru care este înconjurat de cristale transparente. Nu sunt, însă, pretenţioşi, fiind micuţi şi păstrând aspectul delicat.

O pereche de cercei mai eleganţi este aceasta pe care o găseşti la preţul de 289,50 lei, redus cu 50% faţă de 579,00 lei. Pot fi un cadou de succes, dacă persoana poarta ţinute mai elegante, pentru că aceştia nu sunt uşor de asortat oricărei ţinute. Sau îi poţi purta chiar tu la anumite ocazii. Modelul nu este unul casual, ci mai degrabă pretenţios, păstrând o doză de delicateţe.

Brăţări

Că pont, brăţările reprezintă nişte cadouri foarte apreciate de femeile care colecţionează şi poartă bijuterii.

Brăţara Emporio Armani Woman’s Collection este modernă şi discretă, putând fi purtată zilnic, la ţinute variate. Simplitatea şi unicitatea să o face să devină uşor piesa ta preferată de care nu te vei mai despărţi. Este confecţionată din argint 925 şi costă acum 294.60 lei, după o reducere de 40% de la preţul de 491.00 lei. O altă brăţara superbă este şi cea de la Michael Kors care are un design foarte feminin, fiind placată cu aur, având cristale de zirconiu cubic şi perle sintetice. O găseşti la preţul de 202.50 lei, cu 50% mai puţin faţă de 405.00 lei.

Deosebită este şi brăţara Azory Lux Zirconia Stellux, argintie, cu zirconiu cubic şi un design elegant, clasic. După reducerea de 50%, costă 69 lei, faţă de 138 lei. Este uşor de asortat unei ţinute lejere, dar şi unei ţinute mai elegante. Iese în evidenţă prin cele trei cristale de zirconiu transparente, strălucitoare, dar şi prin strălucirea metalului inoxidabil, hipoalergenic. O poţi face cadou sau o poţi purta chiar tu cu încredere.

Brăţara reglabilă din argint  este chiar potrivită pentru a fi făcută cadou, putând fi purtată cu drag zi de zi. Este formată dintr-un şnur roşu cu capete de argint şi are un charm în formă de libelula. Fiind o brăţară talisman, care aduce noroc şi protecţie, aceasta este potrivită pentru a fi oferită în lună martie. O poţi cumpăra la preţul de 39,00 lei, fiind redus cu 50% de la 78,00 lei.

Ceasuri

Ceasul de mână este şi el un accesoriu important, de aceea am adăugat pe listă şi această categorie.

Ceasul Casio din colecţia Sheen este potrivit în orice situaţie şi la orice ţinută. La baza colecţiei a stat ideea de modele care sunt o alegere potrivită zi de zi, atât din punct de vedere estetic, cât şi funcţional. Este făcut din oţel inoxidabil, argintiu şi are un cadran cu geam din cristal mineral, cu afişaj analog. Afişează oră, dată şi prezintă conexiune Bluetooth.  Acum îl poţi avea la preţul de  555.90 lei, redus fiind cu 70% de la 1,853.00 lei.

De la Fossil ai ceasul Jacqueline care vine la preţul de 415.20 lei, cu 40% mai mic decât 692.00 lei. Designul este unul tipic pentru Fossil, dar unic între alte branduri. Carcasa este din oţel inoxidabil, în culoarea aurului roz, iar cureaua este din piele. Cadranul are un geam din cristal mineral, cu afişaj analog. Este un model simplu, dar cu un aspect încântător, având o culoare dulce şi feminină.

Ceasul de la Disu are parte de o reducere foarte mare, de 76%, ajungând la preţul de numai 59 lei, de la 249 lei. Este confecţionat din alamă, are culoarea argintie şi o carcasă rotundă. De o reducere substanţială are parte şi ceasul Pierre Cardin care vine în cadrul unui set şi poate să fie oferit cadou. Preţul este redus de la 650 lei, la 325 lei. Are o curea din piele neagră şi o carcasă în culoarea aurului roz. Este uşor de asortat şi purtat.

Inele

Nu pot să trec cu vederea aceste micuţe accesorii care fac diferenţă pentru ţinuta ta. Acest set format din două inele, de la Fossil, este foarte drăguţ. Inelele au un design simplu, delicat şi feminin, fără să iasă în evidenţă prea mult, dar suficient cât să fie observate şi apreciate. Pot fi purtate atât separat, cât şi împreună. Unul este argintiu, iar celălalt este roşe gold, astfel oferind diversitate stilului tău. Costă 110,40 lei, preţul fiind redus cu 40% de la 184,00 lei.

Şi setul de inele de la Michael Kors este superb. Acestea sunt aurii, având cristale de zirconiu cubic în componentă. Fiind în număr de trei, acestea pot fi unite ca să formeze un inel special sau pot fi purtate separat, că trei inele subţiri, discrete. Poţi profita de reducererea de 50% de la preţul de 450,00 lei şi le poţi cumpăra acum la preţul de 225 lei. Menţionez că sunt confecţionate din oţel inoxidabil care asigură o rezistenţă la factorii de mediu.

Un inel cu un model clasic este acesta confecţionat din aur 585, cu topaz oval, albastru şi braţe subţiri. Este simplu, dar are un efect plăcut prin strălucire şi culoare vie. Dacă îţi plac aceste modele, atunci poţi avea inelul la preţul de 477,39 lei, având parte şi de o reducere de la preţul de 561,64 lei. Un alt inel de admirat şi purtat cu plăcere este şi inelul din argint placat cu rodiu cu safire. Detaliile sunt deosebite şi lucrate cu mare grijă. Îl găseşti la preţul de 162,50 lei, după o reducere de 50% de la 325 lei.

Câte dintre aceste bijuterii ți-au făcut cu ochiul? Acum ai ocazia să le cumperi, pentru că prețurile sunt mai mult decât accesibile. Nu mai sta pe gânduri și Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer:

Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: pexels.com

Sursă foto articol: bbcollection.ro, teamdeals.ro, bijuterii-eshop.ro, ambra-bijuterii.ro, watch24.ro

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?