Eu mereu oscilez între iOS și Android, iar decizia de cumpărare o iau în funcție de cât de mult îmi place device-ul respectiv. Nu sunt captivul unui sistem de operare și nici nu văd rostul de a alege o tabără pentru două softuri care fac același lucru, chiar mă amuză patima unora pe acest subiect.

Dacă lucrurile sunt simple la Apple, au un telefon-două la vânzare și un ceas, la Android găsești mai multe opțiuni, dar care sunt opțiunile cool? Mă refer la ceasuri… Dacă nu îți place Samsung Gear și ți se pare și scump, iar Huawei W2 nu te-a impresionat, ce alternative ai?

Asta mă întrebam și eu până să dau pe net de Fossil Q Founder generation 3. Mi-a plăcut, mi-a plăcut mult, așa că am dat o fugă la magazinul Fossil din AFI Cotroceni și… nu se aduce în România… Pe pune? Suntem în 1995? Nu, 2018… De ce nu se aduce? Da, chiar am întrebat asta și mi s-a spus că nu s-au pus încă bazele unui service.

Dar tot eu aveam răspunul, doar am zis 2018, nu? Amazon! Da, pe Amazon le găsești pe toate, atât clasicul, care arată foarte, foarte bine, dar și variantele de damă: Q Venture Goldtone și Q Venture Brown Leather.

Să vă mai spun și că aceste ceasuri sunt la un preț mai bun decât competitorii mai sus amintiți? Cât despre specificații, dacă interesează pe cineva atât de mult specificațiile la un smartwatch, vă spus doar atât: procesor Snapdragon Wear 2100, memorie RAM de 512 MB și internă de 4 GB.

Da, toate bune și frumoase, dar trec peste faptul ca nu am service? Să vedem, vă țin la curent. Până atunci am să găsesc alte motive de Shop. Share. Repeat.

Voi ce ați face?

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă foto articol: http://gadgetsandwearables.com

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?