Wolfpick Honda Civic

3, 2, 1, Start la distracție! Astăzi, avem un review special cu Honda Civic

Programul rabla

Încet, încet frigul ne părăsește, și știu că revine cheful de plimbare, în sufeletele noastre. Așa că asta am făcut și eu pentru vlogul de săptămâna asta, m-am întâlnit cu niște prieteni și plecat am fost.

Și mai știu eu un lucru, asta se întâmplă dacă ”nu te uiți la televizor”, dar îl lași să bâzâie prin casă… Cică ianuarie și februarie ar fi luni mai slabe pentru sectorul auto, dar din martie piața ”înflorește”. Asta înseamnă că poți vâna eventuale reduceri, dar mai ales că poți beneficia de programul rabla 2019. S-au mai schimbat un pic lucrurile față de anul trecut, așa că am găsit pentru tine doua articole foarte bune ca informație. Detalii la link-ul de aici și cel de aici.

Clasa compactă mereu în top

Clasa compactă se bucură de cele mai multe vânzări în Europa, dar și în România. Competitorii de aici au fost mereu aceiași în ultimii 20 de ani, poate si mai mult în unele cazuri. Ai variantele clasice Golf, Astra și Focus – dintre care în mod normal ar trebui să alegi Golf – ai câteva variante premium de la alți clasici în viață, cum ar fi Audi, BMW și Mercedes – unde se mai strecoară din când în când Volvo și în rest, îi avem pe asiatici care apar și dispar. Da, așa este, înainte găseai Impreza, Lancer, Auris și niște coreeni, iar acum avem Civic și alți coreeni.

Nu mă înțelege greșit, nu dispar chiar toți, dar nu mereu sunt la modă aceleași modele sau se mai schimbă între ele… E greu să știi mereu ce fac asiaticii în clasa asta. Îți dau un exemplu, acum xx ani Nissan Almera era un model destul de cunoscut, astăzi, Nissan face Pulsar. Nu știai de el?

Da, pe lângă modelul de super succes Qashqai, cei de la Nissan fac și o compactă clasică, dar care nu știu dacă se apropie nici pe jumătate din vânzările cossover-ului amintit. Până una alta, Qashqai este a doua cea mai bine vândută mașină în Europa, după Golf. Nicio surpiză în ceea ce privește Golf-ul.

Civic, alegerea mea

Pentru că tot am vorbit de modă, astăzi mă opresc la Civic. OK, nu doar moda e de vină, ci și faptul că l-am cumpărat. Născut în 1972 (Civic, nu eu), în funcție de model și generație, a fost o mașină bună sau a fost o mașină de spălat – sau cel puțin se putea confunda cu una. Dar astăzi, Civic reprezintă cea mai interesantă mașină din clasă și pentru că și eu am una, e cu siguranță cea mai bună!

Dacă vrei și tu o ofertă, te poți adresa importatorilor de Asko.

Știu că mă crezi pe cuvânt când îți zic despre Civic că este cea mai bună mașină din clasă, dar eu am decis să fac și un mic test pentru a îți prezenta mașina. Așa că fără alte introduceri, am pus GoPro-ul în acțiune și iată ce a ieșit. Primăvară mereu și Shop.Share.Repeat.


Disclaimer:

Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: Cristian Pandia

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?