Știu, știu, e greu să găsești un mix bun, dar canapea confortabilă + trekking la munte = relax total

Mă mândresc cu faptul că nu sunt un tip foarte complex. Nu imi pun mereu tot felul de întrebari existențiale și asta mă ajută să mă feresc destul de mult de stres. Ce e drept, de ceva timp încoace am început să mă tot gândesc la locuri unde să-mi petrec urmatoarea vacanță. Așa am realizat că prefer city break-urile în locul sejururilor la plajă și cu aceasta realizare eram chiar liniștit.

Desigur, lucrurile s-au schimbat dramatic atunci când m-am văzut în situația de a trebui să îmi schimb canapeaua. Deciziile implicate în schimbarea unei canapele sunt tare multe și până atunci nu realizasem cât de important este locul pe care stai, când te uiți la Game of Thrones.

Acestea fiind spuse, noul episod din WolfShow iți oferă câteva idei de canapele, iar apoi, pentru a te relaxa, și câteva propuneri de scurte vacanțe.

Vizionare placută!

 

Canapele

canapea 1 wolfpick

Canapeaua pentru care atat Alex, cât și eu am facut o pasiune se numeste Georgia Etna Dark Grey și o găsești la Vivre cu un preț chiar preietenos. Daca nu aș fi avut mobilă în apartament deja atat de închisă la culoare, căutarile s-ar fi oprit aici.

Canapea 2 wolfpick

A doua descoperire facută este tot o canapea extensibilă, tot cu 3 locuri, însă mult mai viu colorată, cu un imprimeu floral. Se numește Juliett Femme, dar m-am gândit că poate pentru sufrageria unui bărbat ar fi poate cam prea inflorată.

Canapea 3 wolfpick

Se spune că a treia încercare este cu noroc, așa că a treia căutare ne-a dus la canapeaua ideală pentru sufrageria mea – mai exact colțarul extensibil și reversibil Golf Gaige Grey and White, care aproape m-a facut să mă opresc din filmat pentru a merge sî-l achiziționez. A fost dragoste la prima vedere între un baiat și o canapea. That came out wrong, dar înțelegi tu ce vreau să zic…

Vacanțe

Ne-am fi putut opri aici, dar am decis că iți putem oferi și două idei puțin mai neobișnuite de scurte vacanțe. Ne-am orientat către trekking, ceea ce înseamnă că vei ajunge la un moment dat să mergi prin locuri mai puțin umblate, ca apoi să vezi priveliști care să te lase cu gura căscată.

Vihren-Oxigen2019- 800x350

Daca vrei să încerci niște plimbări mai aproape de casă, iți propun Bulgaria. Aici vei avea ocazia să vezi Vârful Vihren, al treilea ca înălțime din Peninsula Balcanică. Și el nu este un vârf oarecare, numit și Vârful Furtunilor, Vihren pare o uriașă piramidă înghețată, datorită stâncilor albe din care este alcătuit. Sună interesant, nu-i așa? Excursia este organizata de Oxigentur si te poti inscrie aici.

caminito del rey 4 wolfpick

Dacă însă ți se pare că Bulgaria este prea aproape, ce ai spune de o aventură în Spania,  munții Sierra Nevada, apoi pe Caminito del Rey, pană în vârful stâncii Gibraltarului și apoi pe străzile Seviliei – unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Dacă te tentează această idee, află că tot la Oxigentur găsești și această vacanță greu de refuzat.

 

Iar aici se opresc propunerile noastre de canapele și vacanțe, dar asta numai pană săptamana viitoare, când vom avea un nou episod. Despre ce va fi? Dacă iți dorești să abordăm un subiect anume, ne poți scrie în secțiunea de comentarii.

Până data viitoare, nu uita: Shop.Share.Repat.

 

Disclaimer:

Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă foto: triacle.com

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?