“Mersul pe bicicletă nu se uită niciodată”, pe asta pot să o cred, bicicleta a fost prima mare bucurie atunci când am fost copil. În prezent, nu e doar un vehicul pe două roţi, e un prieten de nădejde.

Observ cum zi de zi oamenii preferă să meargă la serviciu sau la plimbare pe bicicletă. Ador să văd asta, ador să văd cum printre zecile de maşini, un biciclist îşi croieşte loc şi evită cu măiestrie coloana de maşini, este un sentiment cald şi mulţumitor să ştii că mai sunt oameni care îmbina plăcutul cu utilul şi nu renunţă.

Să recunoaştem, nu cunosc multe persoane care să spună “nu” unui mountain bike frumos şi echipat de drum, parcă îţi stă în reflex să te urci pe acea bicicletă şi să pleci hai-hui.

Poate unii cunosc, poate nu, dar un mountain bike sau MTB, este bicicleta ideală pentru oraş dar şi pentru ieşirile în natură. E robustă, rezistenta şi manevrabilă.

Am găsit un MTB interesant, marca DHS, numit Kreativ, modelul despre care voi vorbi făcând parte dintr-o serie de biciclete aflate la vânzare pe site-ul Afisport.ro. Modelul este acesta.

Modelul acesta, denumit Kreativ 2643, este unul dotat cu tot ce se poate. Are 18 viteze, frana pe disc fata/spate, suspensii, roţi şi cauciucuri de foarte bună calitate. Cadrul este din oţel, bineînţeles.

Deşi este o bicicletă de tip entry level, adresată mai mult începătorilor şi amatorilor, are toate caracteristicile unui MTB autentic.

Preţul unei asemenea biciclete este de 649 lei, destul de accesibil tuturor celor care caută un raport calitate-pret avantajos.

Fie că e vorba de un cadou sau de o achiziţie discutată în familie, cred că este o alegere bună şi oricine se poate bucura de o plimbare în parc sau, dacă vrei, o plimbare outdoor chiar.

Nu uitaţi, Shop.Share.Repeat.

 

sursa imagine reprezentativa : http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/01/14/article-2539022-12A353DD000005DC-150_634x396.jpg

sursa foto articol : https://www.afisport.ro/domains/afisport/files/product/original/bicicleta-kreativ-2643-2018-19006-7398.jpg

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?