De multe ori te-ai gândit cum ar fi să asculţi melodia ta preferată, nu-i aşa? Nu e greu…scoţi smartphone-ul, cauţi pe youtube, şi gata! Dar! Dacă ai vrea să dai share la acel sunet? Dacă ai vrea ca toţi prietenii tăi sau familia să audă melodia aceea când te afli la un picnic sau într-un roadtrip de 6-8 ore?

Nimic mai simplu, o boxă portabilă întruneşte condiţia! Şi nu…difuzorul telefonului nu e acelaşi lucru cu sunetul scos de o boxă, are un bass mai accentuat, rezista la apă, în caz că te prinde ploaia sau vrei să ai aproape boxa când faci o baie la piscină sau la mare, repet, nu e nici pe departe acelaşi lucru! Un gadget simplu, dar eficient, o “pilulă” pentru distracţie.

Aş alege boxa aceasta, nu doar pentru că e Sony şi că întruneşte toate condiţiile menţionate mai sus, dar pe lângă asta are şi o durată a bateriei de 16 ore! Adică…te ţine ceva timp! Asta dacă într-adevăr asculţi muzică timp de 16 ore încontinuu.

https://www.premiumbrand.ro/wp-content/uploads/2017/10/SRSXB10BLACK.jpg

Este foarte uşoară şi încape lejer într-un rucsac, sau în torpedoul maşinii, greutatea ei nu reprezintă o grijă.

Boxa foloseşte bluetooth pentru conexiune la telefon/tableta sau oricare alt gadget, astfel nu vei prea multe probleme de conexiune în acest sens.

Costă 169 de lei, este la reducere şi este foarte practică, este o boxă cu brand, uşoară şi simplă de folosit, şi cu un astfel de gadget poţi întreţine atmosferă în orice loc te-ai afla.

Idei sunt din plin, dacă bateria te ţine la smartphone, nu ai motive să te îngrijorezi. Mi se pare o idee cool pentru iubitorii de distracţie, de muzică şi de timp liber petrecut cu gust.

Voi e părere aveţi ?

Nu uitaţi, Shop. Share. Repeat.

Sursa imagine reprezentativa : https://cnet1.cbsistatic.com/img/srgvFE5hK6WSpT_EVwET00ejUpA=/770×433/2017/05/02/e47fedc7-8f4d-4661-b6b2-5918ce24b050/sony-srs-xb10-08.jpg

Sursa foto articol : https://www.premiumbrand.ro/wp-content/uploads/2017/10/SRSXB10BLACK.jpg

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?