Cred că toţi ne-am dat în leagăn sau în balansoar măcar o dată când eram mici. Era cea mai tare, accesibilă şi fun activitate…plus că era gratis, şi pe deasupra, veneau toţi copiii din cartier sau împrejurimi, şi dacă îţi pierdeai locul…mare grijă data viitoare.

Outdoor-ul şi distracţia merg de obicei mana în mână, dar dacă ar fi să ai ambele într-o cantitate egală la tine în curte ? Sună bine, nu? Din păcate, nu am avut niciodată o curte a mea unde să pot pune un balansoar sau leagăn, însă, norocul se întoarce încet dar sigur cu faţa la mine.

Am văzut demult prin hypermarket-uri gen Carrefour sau Auchan balansoare pentru grădină, la preţuri cam măricele, overpriced să zicem, am căutat mult timp ceva ok, nu neapărat pentru mine dar pentru binele comun…schimbăm puţin foaia.

Un balansoar de genul acesta am găsit pe homex.ro la preţul de 498 lei.  Pare al naibii de tentant.

http://www.homex.ro/content/products/16608/big/balansoar-holliwood-3-locuri.jpg

Modelul Holliwood cu 3 locuri este unul destul de bun dacă vine vorba de câteva momente de relaxare alături de prietenii veniţi în vizită, sau singur, ascultând puţină muzică sau savurând o lectură bună. Materialul este unul destul de rezistent, de asemenea este uşor, atât de cărat cât şi de asamblat, culorile…sunt cele pe care le vedeţi în imagine, dar să fim serioşi! Contează prea mult? Doar dacă ai o grădină tematică poate.

Ce să mai spun că are şi prelata deasupra, poţi să stai în balansoar şi să asculţi ploaia caldă de vară liniştit, sau dacă ai aţipit cumva…no problem, nu te plouă, nu te ninge şi soarele nu te atinge.

Pentru cei care îndrăgesc decoraţiunile pentru grădină şi curte, cred că este un articol “must have” şi este binevenit la orice ocazie, preţul este unul competitiv, ca să nu o spun altfel şi este produs la noi, ca să fim şi puţin patrioţi.

Shop. Share. Repeat.

Sursa imagine reprezentativa : https://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2017/04/Wooden-garden-swing-in-a-magical-setting-.jpeg

Sursa foto articol : http://www.homex.ro/content/products/16608/big/balansoar-holliwood-3-locuri.jpg

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?