Iubitorii de lectură au motive de bucurie! Wolfpick are sugestii de cărți și eBook readere pentru toți! 

Lectura este una dintre cele mai bune metode de relaxare. Ai parte de cunoaştere, destindere şi plăcerea de a te pierde într-o lume nouă. Întrebarea este, preferi cartea clasică, sau electronică? Alegerea este exclusiv a ta, dar pentru astăzi vreau să îţi prezint câteva cărţi şi ebook readere care să îţi satisfacă pofta de lectură.

Dezvoltare personală & hobby

Cartea “Experimente pentru copii” aduce micilor cititori teme care îi interesează și îi surprind, prin intermediul spectaculoaselor imagini, tabele, grafice și înregistrări, care vor fi aliații lor la învățare și distracție. Uneori, micile experimente au avut ca rezultat invențiile cele mai importante din istorie. Creatorii lor au experimentat legile fizicii și chimiei până au descoperit uneltele necesare pentru a ne face viața mai ușoară și comodă. Dacă eşti interesat, o poţi găsi la preţul de 23,25 lei, redusă cu 7% de la 25 lei.

Una din marile întrebări a oricărui iubitor de câini este de ce îşi iubesc patrupedele stăpânii cu atâta ardoare. Cartea “De ce iubim câinii” a autoarei Kate May îşi propune să răspundă la altă întrebare, şi anume de ce iubim noi câinii. Prin date fascinante și curiozități haioase, prin povești încântătoare și citate minunat alese, “De ce iubim câinii” este perfectă pentru oricine apreciază compania de neînlocuit a unui câine loial. Este redusă cu 7% de la 42 lei la 39,06 lei.

Aceeaşi autoare îşi propune să răspundă şi la întrebarea “De ce iubim pisicile”. Sunt fiinţe inteligențe, curioase, jucăușe și aristocrate. cele mai mici lucruri reușesc să le incite curiozitatea și sunt mereu acolo atunci când ai nevoie de o îmbrățișare în plus. Cu privirea lor aproape omenească și cu lăbuțele de catifea, nu e de mirare că pisicile sunt unele dintre cele mai iubite animale. Poţi afla mai multe achiziţionând această carte care este redusă cu 7%, de la 42 lei la 39,06 lei.

Ce reprezintă fericirea? Mulţi oameni şi-au petrecut viaţa căutând un răspuns la această întrebare. “Calea mea spre fericire” de Lisa Henriksson spune povestea Lisei, o femeie care la vârsta de 32 de ani și-a atins toate obiectivele în viață: avea o carieră de succes, își construia o afacere înfloritoare, dorința ei de a deveni mamă fusese îndeplinită, chiar de două ori, trăia în casa visurilor ei alături de bărbatul pe care și l-a dorit dintotdeauna. Totul arăta perfect. Atunci, de ce nu era fericită? Lisa ne împărtășește deschis călătoria ei dintr-o viață în care durerea fizică, stresul și tristețea erau tovarăși de zi cu zi într-o viață mult mai intimă, plină de satisfacții și bucurie autentică. Este genul de carte ce te face să îţi pui întrebări legate de tine, şi o poţi găsi la reducere! De la 33 lei la 30,69 lei.

Fiecare dintre noi se simte îngrijorat, într-o măsură mai mică sau mai mare, în legătură cu diverse situaţii care apar zilnic. Suferinţa emoţională pe care acestea o provoacă este de multe ori exagerată. Ea poate fi redusă semnificativ, utilizând tehnicile pe care le veţi găsi în această carte de referinţă denumită “Refuzaţi să vă provocaţi nefericirea pentru orice”  de dr. Albert Ellis, creatorul terapiei raţional-emotive şi comportamentale. O poţi găsi cu 29,76 lei, redus de la 32 lei.

Tu îţi preţuieşti prietenii? În cartea aceasta vei găsi 250 de lucruri nebunești, amuzante și unice, iar uneori chiar foarte serioase, pe care să le faci cu prietenul/a cel/cea mai buni. Fie că abia vă cunoașteți de vreo săptămână, ori deja vă știți de ani de zile, cartea aceasta vă va schimba viața! Chiar așa! Graţie acestei cărţi, veţi ajunge să vă cunoaşteţi mai bine unul pe celălalt. “250 de lucruri de încercat într-o viaţă pentru prieteni”  de Elise De Rijck vă va oferi ocazia să trăiţi aventuri palpitante. Pretul de 25,42 lei nu reprezintă o problemă, mai ales că a fost redusă de la 29,9 lei. Cu puţin noroc, cartea aceasta vă va împlini chiar toate visurile!

În natură. Cum să te deconectezi şi să te regăseşti prin mindfulness” este lucrarea autoarelor Alexandra Frey şi Autumn Totton este un ghid practic și jurnal creativ care te va ajuta să descoperi natura prin gesturi mici, dar semnificative. Este fundamental pentru formarea unei legături vii cu natura te va ajuta să cultivi pacea interioară și să-ți găsești liniștea. Deconectează-te de la internet şi conectează-te la natură! Acum o poţi avea la doar 45 lei.

 

 

Life Hacks

Tu ştii să negociezi? Nu strică niciodată să înveţi mai multe! “Arta negocierii” de Jean-Claude Martin îţi propune să negociezi cu oricine în doar 5 minute! Ca să convingi, trebuie să ştii deja să comunici foarte bine. Şi nu ai nevoie de lungi discursuri sforăitoare, uneori o frază sau chiar un simplu cuvânt plasat în contextul şi la momentul potrivit sunt mai mult decât suficiente. Cartea de faţă, ce combina experienta unui fost comediant cu toată rigoarea ştiinţifică a unui cercetător prezintă „armele“ necesare pentru crearea unei bune impresii şi convingerea oricui, oricând, de orice. Este un “must have” în viaţa de zi cu zi, şi o poţi avea cu doar 29 lei.

Se știe că indivizii dificili ne pot transforma viața într-un iad, de aceea autorul cărţii “Cum să lucrezi cu dușmanii”  îşi propune să-i ajute pe toți cei care se confruntă cu conflicte la locul de muncă. Fiind un instrument esențial pentru manageri și membrii personalului lor, pornind de la ideea că uneori nu putem schimba situațiile (nici oamenii), dar putem schimba reacțiile noastre în fața lor. Mike Leibling îţi oferă în această carte 10 strategii esențiale de supravieţuire, descrieri ale celor mai dificile 15 tipuri de „dușmani” și sfaturi despre cum să transformăm situațiile de tip „ostil”. Cartea are preţul de 23,25 lei, redusă cu 7% de la 25 lei.

Zici că mergi la sală şi ai amânat…din nou. Nu ar fi prima oară. După ce vei citi “De luni la sală” de Victor Benescu, poate îţi vei schimba părerea. De câte ori nu ţi s-a întâmplat să te uiţi în oglindă şi să spui: ”Gata, de luni mă duc la sală”, doar pentru că apoi să găseşti o mulţime de scuze şi motive care te-au făcut să renunţi chiar înainte de a începe? Ghidul practic de dezvoltare personală ”De luni la sală” va fi antrenorul tău personal: afla mai multe despre tipurile somatice, echipamentele din sala de sport, alimentaţia corectă şi cum să eviţi cele mai frecvente greşeli pentru a obţine rezultatele dorite în cel mai scurt timp. Cartea are prețul de 16 lei, dar lucrurile pe care le afli valoreaza mult mai mult.

O carte pe care trebuie să o iei în seama este “Kekeibo. Artă japoneză de a economisi bani” de Fumiko Chiba. Jurnalul japonez de cheltuieli care te ajută să economiseşti mai mult în fiecare lună. Eşti cu adevărat conștient de ceea ce cheltuiești? Știi cum să pui valoare pe lucruri dincolo de prețul lor? Japonezii sunt cunoscuți drept maeștri ai traiului minimalist, capabili să se descurce cu mai puțin în toate aspectele vieții, fie că este vorba de restrângerea la minimum necesar a lucrurilor personale sau de gătitul unui fel de mâncare savuros. Procesul este simplu: la începutul fiecărei luni, deschizi kakeibo și te gândeşti cu atenție la cât de mult ai vrea să economiseşti și la ce va trebui să faci pentru a-ți atinge scopul. Kakeibo îți oferă spațiul necesar pentru a-ţi nota cheltuielile săptămânale și a reflecta asupra lunii care tocmai a trecut. Sună interesant, nu? Poţi avea această carte redusă cu 15%, de la 39,9 lei la 33,92 lei.

Pentru iubitorii de IT, “How Google Works” de Eric Schmidt şi Jonathan Rosenberg, este un ghid practic pentru toţi cei care vor să cunoască secretele renumitului engine de căutare. Cartea este o poveste despre talent, strategie, comunicare, inovaţie şi cultura corporatistă. Este povestea unei companii care inovează şi invita oameni creativi să ia parte la acest fenomen. Dacă eşti interesat, cel.ro o are pe stoc, şi la reducere de 35%! De la 66 lei la 43 lei.

Literatură universală

Vrei să încerci un bestseller internaţional? Încearcă “Prizonierul”  de Anand Dilvar, care a avut peste 1,8 de exemplare vândute, merita încercată! Aflat într-o stare vegetativă în urma unui accident groaznic care i-a paralizat întreg corpul, naratorul, deși conștient, nu poate să comunice cu cei din jurul lui, asistând neputincios la ceea ce i se întâmplă. Izolat de familie și prieteni, el începe o conversație interioară cu ghidul său spiritual, conversație care îl poartă într-o călătorie a descoperirii de sine, trecându-l printr-o experiență în pragul morții și ajungând în cele din urmă la o nouă stare a conștiinței și la o înțelegere a sinelui său profund. Reducerea de 7%, de la 33 lei la 30,69 lei, îţi va trezi interesul!

Cei interesati de literatură universală contemporană pot găsi cartea “Miezul lucrurilor” de Graham Greene la un super preţ de 16,92 lei, după reducerea de la 19,9 lei. Acțiunea plasată într-un oraș de pe coasta de vest a Africii, spune povestea lui Henry Scobie, un bărbat dedicate muncii sale în poliție și care nutrește o dragoste amestecată cu milă față de soția sa, Louise. Când se îndrăgostește de tânăra văduvă Helen, Scobie este sfâșiat între fidelitate și dezonoare un vârtej care duce direct la crimă. Pe măsură ce lumea lui Scobie se prăbușește, criza să personală dă naștere unei povești pline de suspans, fascinante și, în cele din urmă, tragice.

Dacă nu ai încercat până acum “Marele Gatsby”de Francis Scott Fitzgerald, ar fi cazul să profiţi! La 16,92 lei, redusă de la 19,9 lei, e un adevărat chilipir! Nick Carraway, un tânăr atras de visul american, proaspăt sosit la New York, intră în lumea fascinantă a lui Jay Gatsby, o lume a succesului și a iluziei. Pe fundalul Americii anilor 20, Gatsby, împins de iubirea față de Daisy Buchanan, își schimbă complet existența, transformându-se dintr-un tânăr sărac în traficant de băuturi alcoolice și apoi milionar. În ciuda petrecerilor grandioase a căror gazdă este, Gatsby ascunde o nemărginită nefericire. Tot ce face este destinat să-i atragă atenția lui Daisy, însă iubirea să nu ajunge să se împlinească niciodată. E un “must read” pentru orice pasionat de lectură!’

Fraţii Karamazov”de Feodor Dostoievski poate fi o carte greu de digerat, o spun din experienţa personală. Se vorbește despre iubire și ură, onoare și trădare, adevăr și minciună, trăiri ce se află într-un permanent conflict în sufletul omului. Toate sentimentele umane sunt atent analizate cu un strălucit simț al observației psihologice. Întregul univers al romanului gravitează în jurul destinelor fundamental deosebite a trei personaje care reprezintă fațete diferite ale sufletului uman: Alioşa, Dmitri și Ivan. Toți frații sunt în conflict cu tatăl lor, Feodor Pavlovici Karamazov, și au fiecare o predispoziție patologică pentru patimă. Cu doar 25,42 lei, redusă cu 15% de la 29,9 lei, poţi avea parte de o lectură care poate trezi o parte din tine pe care nu credeai că o poţi avea.

Ebook Readere

Ebook reader-ele sunt un mod practic de a avea cu tine cărţile preferate. E simplu să ai cu tine un gadget care poate conţine o bibliotecă virtuală, oricând la dispoziţia ta. Vexio.ro îţi oferă câteva modele de ebook readere care te vor face să te gândeşti puţin. Reader-ul Amazon Paperwhite 2018 este un model waterproof, cu o memorie internă de 32gb, WIFI şi o calitate de excepţie pe care o pot confirma recenziile online. Preţul device-ului este de 837,99 lei.

O variantă mai ieftină este Kruger Matz Library 2S care dispune de o memorie internă de 8gb, cu posibilitate de prelungire prin card SD, funcţie OpenDyslexic font support (facilitarea citirii pentru persoanele cu dislexie), baterie de 1500 mAh şi USB 2.0. În acest caz, poţi avea gadget-ul cu 414,99 lei.

Un reader foarte bun pe care îl poţi încerca este şi Bookeen CybooK Muse FrontLight 2, care are preţul de 475,99 lei, şi vine cu o memorie de 8gb, baterie de 1900 mAh, web browser inclus, ecran Anti-glare ce are şi capacitate multi-touch şi WIFI. Nu îl poţi trece cu vederea, este compact şi poate fi depozitate cu uşurinţă în orice geantă, sau într-un buzunar mai încăpător.

Ultimul model de ebook reader este construit pentru a fi transportat în buzunar. Modelul PocketBook Touch Lux 3 te costă 539,99 lei, dar la banii aceştia primeşti memorie internă 4gb, compatibilitate cu 19 formate, procesor de 1GHz, 21 de dicţionare ABBYY incluse, WIFI, baterie de 1300mAh şi port microUSB. Descoperă şi celelalte funcţii pe care le are şi bucură-te de un reader de buzunar pe care îl poţi lua cu tine oriunde!

Toate aceste cărţi şi readere doar mi-au făcut pofta de lectură, aşa că voi deschide “Prizonierul” care sper să îmi ţină mintea ocupată câteva ore bune. Lectură plăcută şi vouă şi Shop. Share. Repeat.  

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: cartepedia.ro, cel.ro, libris.ro, amazon.com, vexio.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?