Nu lăsa frigul să te ia prin surprindere și profită de aceste reduceri la încălțămintea pentru sezonul rece!

Atunci când vremea devine din ce în ce mai urâtă, încercăm să o îndulcim cu o cană de ciocolată caldă și ne răsfățăm cu…o pereche superbă de cizme noi. Reducerile acestea la ghete și cizme sigur îți vor atrage atenția!

Este întotdeauna o plăcere să achiziționezi o pereche nouă de cizme. Cizmele Benvenuti din piele întoarsă pot fi ale tale la prețul de 259 lei, redus de la 369 lei. La fel și cizmele Benvenuti cu talpă termo-rezistentă au reducere de la prețul de 379 lei, la 264 lei. Dacă ești în căutarea unor ghete, Benvenuti îți oferă o pereche de ghete la prețul de 229 lei, redus de la 329 lei.

La Benaza găsești cizmele tubulare cu mărgele miniaturale la prețul de 199 lei, redus de la 339 lei. De asemenea, cu o reducere de 41%, cizmele cu toc mediu și cataramă costă 219 lei, de la 369 lei. Poți opta și pentru această pereche de ghete pe care le găsești la un preț foarte accesibil, de numai 134,90 lei, redus de la 179,90 lei.

Cizmele lungi pot fi extrem de ușor de purtat dacă sunt asortate ținutei corespunzătoare, iar cizmele Eva Minge  arată superb. Prețul lor este de 354, 00 lei, redus de la 666,00 lei. La fel şi cizmele lungi muschetar Unisa, sunt ideale la prețul de 443 lei după o reducere cu 39% de la 721 lei. Nu poți să ignori faptul că botinele Bronx sunt deosebite. Prețul lor este de 299,00 lei, redus cu 44% de la 532,00 lei.

Sezonul acesta nu trebuie să te ia deloc prin surprindere, așa că alege-ți perechea perfectă de încălțăminte și, ca întotdeauna, Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: pexels.com

Sursă foto articol: benvenuti.ro, benaza.ro, epantofi.ro

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?