Alcătuieşte-ţi ţinuta de toamnă perfectă!

Ţinutele şi culorile de toamnă sunt unele dintre cele mai plăcute lucruri ale acestui anotimp. Dar, aşa cum se întâmplă mereu, te afli la un moment dat în situaţia în care nu ai inspiraţia necesară pentru a-ţi compune o ţinută. De aceea, am găsit un model care te-ar putea ajuta să te decizi. Mai mult, am găsit cele mai bune preţuri la diverse articole vestimentare.

Paltonul este piesa cheie într-o zi mai răcoroasă în care vrei să adopţi un stil fashion, pentru că un palton sau un trench adăugă frumuseţe şi celei mai banale ţinute.  Aşadar, poţi alege aceasta jachetă buclată pe care o găseşti la preţul de 159,90 lei, redus de la preţul de 219,90 lei. Adorabil este şi paltonul Vero Moda care beneficiază de o reducere de la 279,90 lei la 129,90 lei.

Un simplu top gri poate deveni extrem de chic în combinaţia potrivită. Pentru o zi mai puţin friguroasă poţi alege tricoul cu mâneci scurte de la H&M pe care îl poţi găsi la preţul de 23,90 lei, redus de la preţul de 39,90 lei. Pentru zilele mai friguroase, însă, s-ar putea să ai nevoie de puloverul cu panou din plumeti care este redus de la preţul de 139,90 lei la preţul de 69,90 lei.

Cine nu adoră o pereche potrivită de jeanşi ? Acum poţi cumpăra blugii super skinny regular de la H&M la preţul de 49,90 lei, redus de la 89,90 lei. O altă variantă ar fi blugii skinny push-up Kim care se găsesc la preţul de 97,93 lei, redus de la 139,90 lei.

O pereche de încălţăminte va completa ţinuta. O alegere excelentă ar fi tenişii Converse care au o reducere mare de la preţul de 329,00 lei la 164,00 lei. Nici tenişii Converse de pe epantofi.ro nu sunt de refuzat la preţul de 243,00 lei, redus de la 354,00 lei. Şi această pereche de tenişi Vans o să îţi placă, mai ales că îi poţi găsi la preţul de 139,00 lei, redus de la 349,00 lei.

Un accesoriu atât util, cât şi frumos este o poşetă. Geanta Clarks este asemănătoare celei din ţinuta exemplificată şi se afla la preţul de 288,00 lei, redus de la 477,00 lei. Geanta Coccinelle este foarte estetică şi uşor de asortat, dar şi practică. O găseşti la preţul de 543,00 lei, redus de la 778,00 lei.

Dacă îţi place această ţinută, ai unde să găseşti articole asemănătoare cu cele purtate de modelul din imagine, chiar la preţuri accesibile. Acestea au fost câteva exemple, aşa că inspiră-te şi Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: ro.pinterest.com

Sursă foto articol: answear.ro, shop.mango.com, officeshoes.ro, epantofi.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?