Upgradează-ţi look-ul de sezon şi îmbracă-te cool!

Toamna e în toi şi e important să fii pregătit pentru orice. De la ploaie la vânt şi de la temperaturi scăzute până la temperaturi neobişnuit de ridicate pentru perioada. Nu ai nevoie doar de îmbrăcăminte corespunzătoare, dar şi de încălţăminte rezistentă.

Cel mai important aspect este că vrei totul la preţuri accesibile! Şi la capitolul ăsta te pot ajuta cu nişte reduceri şi oferte interesante.

Paltonul este un articol unisex, practic şi elegant. Spune mai multe despre tine decât ţi-ai putea imagina. Am găsit palton Selected  diverse culori, la preţul de 239,90 lei, redus de la preţul de 449,90 lei. Ca şi alternativă am găsit palton Medicine cu glugă, în diverse culori, la preţul de 169,90 lei, redus de la preţul de 369,90 lei.

Un hanorac este un articol binevenit, mai ales cu vremea schimbătoare. Fie că iese soarele după ploaie, sau ai parte de o dimineaţă mai caldă decât de obicei, un hanorac este un articol binevenit. Am găsit un hanorac Jack & Jones culoare gri, care se găseşte la preţul de 69,99 lei, redus de la preţul de 139,99 lei. Ca şi alternativa, un alt hanorac tot Jack & Jones de culoare roşie cu fermoar care se găseşte la preţul de 89,99 lei, redus de la preţul de 129,99 lei.

Jeanşii sunt potriviţi atât pentru o ţinută casual cât şi pentru o ţinută office, sunt recomandaţi datorită neutralităţii lor şi nu numai. Am găsit blugi slim-fit gri Jan la preţul de 99,90 lei, redus de la preţul de 159,90 lei. Ca şi alternativă am găsit blugii blue sim-fit prespălaţi de culoare închisă la preţul de 99,90 lei, redus de la preţul de 159,90 lei.

Tenişii sunt universali, în afară de iarnă bineînţeles, merg atât pe ploaie cât şi într-o zi însorită. Am găsit tenişi Converse Chuck Tailor la preţul de 179,00 lei, redus de la preţul de 359,00 lei. Ca şi alternativă am găsit tenişi Vans Atwood la preţul de 179,00 lei, redus de la preţul de 299,00 lei.

Acestea au fost articolele pentru un look de toamnă cât mai casual dar şi cool. Sper să te bucuri de ele şi caută să profiţi de reducerile şi ofertele prezentate cât mai repede pentru a putea prinde articolele dorite! Succes la shopping şi Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: ro.pinterest.com

Sursă foto articol: answear.ro, hervis.ro, mangooutlet.com, officeshoes.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?