Reduceri imbatabile la camere video auto

Când vine vorba de mașina ta îți dorești cât mai multe dotări, atât pentru confort, dar mai ales pentru siguranță. Din acest mix nu trebuie să îți lipsească o camere video auto.

Nu contează că faci 2-3.000 de km pe an sau depășești 30.000 și nu contează dacă mergi doar în oraș sau ești mereu la drum lung, o camere video auto se poate dovedi un prieten de nădejde la nevoie, ba chiar cel mai bun avocat al tău, în funcție de situație.

Și pentru că misiunea nostră este vă supunem atenției cele mai avantajoase oferte, așa cum v-am obișnuit, am pregătit o listă cu cele mai bune reduceri.

Să începem cu cele mai accesibile propuneri. La eMag găsești la doar 84,49 lei Vehicle Blackbox DVR redusă cu 71% de la prețul de 299,90 lei și Camcorder FHD 1080P cu lentilă wide de 170 grade, redusă cu 66% de la 249,49 lei la 84,99 lei.

O altă reducere care merită menționată este cea propusă de Media Galaxy pentru Camera auto DVR Smailo DriveMe. Specificațiile tehnice sunt foarte bune, iar reducerea este și ea un argument puternic. 59% au picat din prețul inițial de 219,90 lei, asta înseamnă că prețul redus este de 129,90 lei!

Când vine vorba de o listă cu gadget-uri auto, Mio nu poate să lipsească. Și așa am dat peste Camera Auto DVR Mio MiVue C325 la Flanco, la prețul de 319,99 lei. Acest model compact și foarte drăguț este redus cu 14% de la prețul de 369,99 lei și are review-uri foarte bune.

 

Și cei de la cel.ro ne-au atras atenția cu ofertele lor. Aici am găsit o reducere de 40% la Camera Auto Blaupunkt DVR BP 2.1. Prețul final este de 199 lei de la 329 lei. Tot aici, cu o reducere de 30%, vă propunem  Camera auto DVR Xblitz GO SE Full HD cu unghi de filmare 170 și tehnologie WDR pentru o schimbare dinamica a pixelilor pentru imagini cât mai bune. Prețul acestei camere este de 419 lei de la 599 lei.

Până data viitoare îți dorim numai bine pe drumurile țării și spor la shopping, adică Shop.Share.Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

 

Sursă imagine reprezentativă: pexels.com

Sursă foto articol: emag.ro, mediagalaxy.ro, flanco.ro, cel.ro

evomag.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?