Reduceri ispititoare la ceasurile de damă

Orice femeie ştie că accesoriile sunt un “must” în viaţa de zi cu zi, şi ceasul de mână nu poate lipsi. Machiajul trebuie să fie de nota 10, ţinuta trebuie să fie impecabilă şi accesoriile să fie în ton şi să se lege cum pot ele mai bine.

Nu cred că e nevoie să explic cum un ceas de mână este un accesoriu necesar atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Alegerea unui ceas de mână este o alegere importantă deoarece acesta te va reprezenta oriunde mergi şi o alegere bună te va răsplăti nu doar cu admiraţia şi curiozitatea celor din jur, dar te va face să te simţi încrezătoare şi puternică

Îţi voi prezenta câteva modele care sunt la reducere şi sper că îţi sunt pe plac :

Ceasul Casio Standard este un ceas casual cu un design simplist, dar elegant. Combinaţia de culori rose cu alb este întotdeauna frumoasă şi te trimite cu gândul la o prezentare pe podium, unde fiecare detaliu este analizat de ochi curioşi. Se afla la reducere de la preţul de 468,00 lei la 327,00 lei.

Guess Taylor încearcă să scoată modelul tipic de ceas de damă din tipar. Este complet argintiu şi prezintă mai multe cadrane care te vor ajuta în viaţa de zi cu zi. Este finuţ, îndrăzneţ şi nu vrei să îţi lipsească din colecţia personală. Este la reducere de la preţul de 965,00 lei la preţul de 575,00 lei.

Ceas Guess Taylor W1018L1 1

De ce să nu îmbini puţin casual cu sport ? Modelul Elysee Scarlett are un aspect casual la prima vedere, însă multitudinea de cadrane şi brăţara de piele de culoare neagră îl plasează undeva într-o zonă neutră, ceasul putând fi purtat atât cu o ţinută office cât şi cu o ţinută sport, fără a pierde puncte la capitolul stil. Este la reducere de la preţul de 1,105,00 lei la preţul de 718,25 lei.

Ceas Elysee Scarlett

Dacă îţi doreşti un ceas cu un design minimalist, Casio Sheen este ceea ce cauţi. Este argintiu, micuţ dar cu personalitate. Geamul protector este din safir cristal şi prezintă şi protecţie anti-reflex. Este ideal ca şi cadou sau dacă eşti o fire sensibilă care doreşte să iasă în evidenţă. Este redus de la 810,00 lei la 299,99 lei.

Casio - Ceas Casio Sheen SHE-4500D-7AER - Argintiu

Nu-i aşa că parcă ai vrea să te simţi specială ? Modelul Swarovski Aila răsfaţă retina oricui. Designul este unul foarte elegant fiind alcătuit dintr-o brăţară maro, din piele, un cadran auriu şi un bezel în care sunt încrustate 52 de cristale Swarovski. Nu poţi spune nu unei asemenea bijuterii. Este la reducere de la preţul de 1,450,00 lei la preţul de 797,50 lei.

Sper că una dintre aceste reduceri te-a tentat şi că viitorul ceas de mână va fi unul care să te încânte şi să te reprezinte.

Tu ce model de ceas preferi?

Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : unsplash.com

Sursa foto articol : japora.ro

bytime.ro

ora10.ro

elefant.ro

bb-shop.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?