Cine oare a avut plăcerea de a se bucura de un film bun la cinema? Presupun că marea parte. Cine însă a avut plăcerea de a savura un film bun în propriul cinema? Prea puţini. Oricine îşi doreşte să vadă un film ca la cinema, într-un mediu plăcut, nu neapărat pe un display, ci proiectat. Să aibă acel feeling de film, de sală de cinema, de popcorn şi nachos şi, în unele cazuri, de strigăte ale copiilor care probabil fac atmosfera veritabilă.

Sony s-a gândit la toate, sau mai bine zis a proiectat tot ce trebuia. Modelul VPL-DW240 vă aduce totul, cu o putere de 3000 de lumeni, are o calitate excelentă şi un preţ accesibil, plus că se poate conecta cu uşurinţă la aproape orice laptop/desktop sau alte dispozitive.

sursa foto : https://www.projectorreviews.com/wp-content/uploads/2016/10/Sony-VPL-DW240-Front.jpg

Acest proiector are destulă forţa chiar şi în camerele bine luminate, făcând astfel posibilă proiectarea la orice oră din zi.

Are în componență două porturi HDMI, o funcţie de Quick Power Off în caz că e necesară instalarea rapidă în alt loc, ce să mai zicem de autonomia sa de aproape 10000 de ore de lucru. Plus, greutatea sa este una redusă, are abia 2,7 kg, ceea ce îl face cam slimuț. Ce să mai spunem ? Ca vine și împreună cu o geantă de transport inclusă? Și asta!

Cea mai bună ofertă la acest proiector este pe cel.ro  unde produsul se afla în prezent la lichidare de stoc şi are parte de o reducere considerabilă. Prețul inițial este redus cu 1000 ron ajungând astfel la prețul de…1599 ron, destul de ok având in vedere că este un Sony în primul rând, și în al doilea rând că aveți parte de o reducere enormă zic eu.

 

Tot ce pot să spun este vizionare plăcută şi în cazul celor care îl utilizează la birou…spor la treabă!

Shop. Share. Repeat.

 

Sursa foto:

Imagine reprezentativă: https://pixabay.com/

Articol: https://www.projectorreviews.com/

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?