Încearcă o culoare precum rozul somon şi nu vei regreta!

Suntem în plină iarnă şi nu ar fi rău să îndulcim puţin atmosfera cu o culoare caldă. Ai încercat numeroase culori şi nuanţe, dar nu ai găsit ce căutai? Noi îţi propunem culoarea roz somon, dar nu oricum, ci asociată cu un material pe care sigur îl adori: pielea!

Jacheta de piele pare să nu se demodeze niciodată, nu-i aşa? Probabil ai în garderoba ta o astfel de jachetă neagră, dar ce ar fi să achiziţionezi şi una în culoarea propusă de noi? Oakwood Nevada îţi oferă ceea ce cauţi: o jachetă din piele naturală, roz, în stil biker. Are preţul de 742,40 lei, având chiar şi o reducere de 20% de la 928,00 lei. O nouă pereche de pantofi e mereu binevenită! Fiind confecţionaţi din piele naturală şi având o culoare superbă, pantofii Joli Confy sunt de-a dreptul irezistibili! Preţul lor este extrem de convenabil, de numai 198,00 lei, după o reducere de 41% de la 338,00 lei. Nu te poţi lipsi nici de poşetă, iar o nouă achiziţie nu strică niciodată. Mai ales când vine vorba de poşeta elegantă Megara, din piele naturală, cu un design simplu, dar deosebit. O poţi avea la preţul de 325 lei. Preferi mai degrabă un rucsac în locul genţii clasice? Avem şi de data aceasta soluţia! Geanta Minimal Backpack Peach respectă cele două teme, fiind confecţionată din piele naturală şi având culoarea somon. De asesmenea, designul este extrem de plăcut şi totul se combină într-un accesoriu pe cât de delicat, pe atât de practic. Îl poţi avea la preţul de 440 lei.  Pentru anumite oufit-uri ai nevoie de un plic elegant şi finuţ. De aceea îţi propunem şi plicul Wristlet Bocane Fleur cu un model simplu şi flori aplicate. Cu numai 199 lei poţi intra în posesia acestui accesoriu deosebit de feminin. Pentru a fi organizată, ai nevoie de un portofel. cel mai probabil, ai deja unul sau chiar mai multe. Dar ce ai spune de Portofelul Ulrika Design din piele, în culoarea clasică somon? Pretul acestuia este de numai 179,00 lei. Ca ultimă piesă, trebuie să menționez ceasul de mână, acesta fiind un accesoriu care se află permanent în trend. Ceasul Sergio Tacchini ESSENTIAL are un cadran în culoarea aurului roz, cu un design extrem de simplu. Cureaua este confecționată din piele și are culoarea roz. Îl găsești la prețul de 354,99 lei. Pielea este materialul ce se află mereu la modă, iar culoarea somon este delicată și feminină, aducând puțină finețe pielii naturale. Tu ce părere ai? Shop. Share. Repeat.     

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: lookbook.nu

Sursă foto articol:  spartoo.ro, garkony-shop.ro, alesa.ro, the5thelement.ro, bocane.ro, hanshennes.ro, iconly.ro      

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?