Cu aceste echipamente poți uita de abonamente și drumuri până la sală

A merge la sală măcar de câteva ori pe săptămână este un lucru firesc şi necesar pentru o minte sănătoasă şi un corp sănătos. Fie că doreşti să te antrenezi pentru a-ți dezvolta masa musculară, tonifiere sau doar aerobic, ai nevoie de un program corespunzător de antrenament potrivit nevoilor tale, dar şi de un echipament care să te ajute.

Pentru astăzi, îţi propun câteva oferte la articole de fitness care îţi permit să te antrenezi acasă aşa cum te antrenezi şi la sală.

Indiferent că sunt pentru creşterea masei musculare sau tonifiere, ganterele sunt esenţiale. Ganterele Adidas Core Rollers pot fi utilizate pentru a antrena braţe, piept, umeri şi şolduri. Designul lor robust este prevăzut cu mânere ergonomice, iar preţul  este de 129,99 lei, redus de la 189,99 lei. Cu un design mai simplist găseşti şi gantera Techfit de 5 kg, din neopren, care permite o susţinere fermă chiar şi în timpul celor mai extenuante exerciţii ce produc transpiraţie. Reducerea de care are parte este de 57% de la 54,99 lei, redus de la 129,99 lei.

O bancă pentru antrenamente este unealta multifuncţională perfectă pentru orice sesiune de fitness. Royal Bench 3 în 1 vine cu 3 funcţii, prima asigurând antrenarea muşchiului abdominal pentru întărirea sa, a doua asigurând formarea bancului pentru poziţie haltera şi a treia, formarea bancului pentru consolidarea părţii inferiore a muşchilor spatelui şi a muşchilor abdominali laterali, Nu o poţi refuza la preţul de 649,99 lei, redus de la 1,249 lei. O alternativă mai ieftină este banca Klarfit Mulţi Gym Weight Bench care te va face să scoţi din buzunar 359,00 lei, preţ redus de la 709,00 lei. Este ideală pentru formarea grupelor musculare de bază. Punctul central al băncii pentru exerciții este suportul pentru greutăți, cu spătar reglabil, pentru a asigura o sesiune de antrenament epuizant și personalizat.

Salteaua pentru exerciţii este instrumentul ideal pentru anumite tipuri de exerciţii, dar şi pentru gimnastică în general. Un covor de fitness te va costa 36,00 lei, redus de la 53,00 lei. Este simplu, compact şi dintr-un material care se preteză nevoilor tale. O alegere ieftină ar fi o saltea de izopren recomandată atât pentru aerobic, fitness şi antrenament. Costă doar 19,99 lei, redus de la 29,00 lei.

Mânerele pentru flotări te vor ajuta pentru a atinge performanta dorită. Emag.ro îţi oferă mânerele Techfit la doar 32,99 lei, redus de la 74,99 lei. Datorită structurii robuste şi a greutăţii mici, sunt uşor de transportat şi depozitat şi vă pot însoţi oriunde. Dacă vrei să încerci alt design, mânerele Energy Fit întrunesc condiţiile necesare. Au parte de o reducere de 24%, de la 53,99 lei la 40,99 lei.

Şi pentru că vrei mai multe accesorii la un preţ mai mic, setul fitness de 3 accesorii de la Techfit te va mulţumi cu siguranţă. Conţine greutăţi pentru glezna de 0,5 kg, banda elastică şi coarda. Preţul setului este de 54,99 lei, redus de la 129,99 lei.

Pe locuri! Fiţi gata! Kondition a dat startul la mişcare! Într-o lume sedentară, “de birou”, în care mişcarea este un subiect tabu, fitness-ul a căpătat noi valenţe, renunţând aproape în totalitate la statusul de nevoie recreativă şi devenind astfel o necesitate, un lucru ce trebuie făcut pentru a menţine un stil de viaţă echilibrat şi sănătos. Dacă eşti interesat, preţul acestuia este de 125,99 lei, redus de la 249,90 lei.

Pentru un abdoment impecabil, poţi folosi aparatul Abdomen X-FACT. Este un gadget excelent pentru a antrena musculatura abdominală până ajungi la forma dorită. Reducerea sa este de 40%, de la 199,99 lei la 119,99 lei.

Astfel, cu doar 823 lei, îţi poţi face acasă propria sală şi să nu mai fie nevoie să dai banii pe un abonament. Menţionez că am ales articolele cele mai ieftine dintre cele prezentate.

Wolfpick susţine mişcarea şi fitness-ul! Dacă ai o recomandare sau vrei să ne prezinţi build-ul tău, lasă-ne un comment! Shop. Share. Repeat. 

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: pexels.com

Sursă foto articol: hervis.ro, sportaddict.ro, emag.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?