Profită acum de aceste reduceri la cosmeticele bio și ai grijă de corpul tau!

Cosmeticele bio, la fel ca şi alimentele organice, promit să îţi aducă un plus de îngrijire cu ajutorul ingredientelor naturale pe care le conţin. Produsele bio nu vor avea un adaos prea mare de substanţe chimice care pot fi extrem de nocive. Astfel de cosmetice vor trata cu blândeţe orice problemă a pielii tale, dacă este nevoie sau vor oferi pur şi simplu îngrijirea zilnică de care ai nevoie.

Este cunoscut faptul că femeile alocă foarte mult timp ritualului lor de îngrijire, astfel am găsit produse bio la ofertă concepute special pentru doamne şi domnişoare.

Orice rutină începe cu spălarea feței. Aşadar, ai gelul de curăţare şi demachiere cu o reducere de la 79,00 lei, la 55,30 lei. Acesta are şi proprietatea de a calma senzaţiile de iritaţie şi roşeaţa, deci este ideal pentru pielea ta delicată. Sigur foloseşti o cremă de faţă după spălare, iar această cremă cu ulei de argan şi unt de Shea, pare alegerea ideală. O poţi avea la preţul de 70,85 lei, după o scădere cu 35% a preţului de 109,00 lei. Nici crema de noapte nu poate lipsi. Ai reducere de la 112,00 lei, la 67,20 lei la crema bio de noapte Songe Fleuri. Aceasta este potrivită tuturor tipurilor de ten.

Pentru îngrijirea completă a tenului sensibil, ai acest set Noel de la Cattier. Acesta include crema de zi cu argilă roz şi in, masca de argilă roz şi cu aloe vera, soluţie micelară Perle dÉau. Îl găseşti la preţul de 90,00 lei, fiind redus de la 150,00 lei.

După ce am îngrijit tenul, nu putem ignora buzele care se deshidratează atât de rapid. Ai, în acest caz, o promoţie la stick-ul de buze Gamarde care vine împreună cu o cremă de mâini din aceeaşi gamă, la preţul de 39,90 lei, scăzut cu 30% de la 57,00 lei. Setul este perfect pentru acest sezon, deoarece mâinile şi buzele tale sunt mult mai deshidratate acum. Crema hidratantă de corp cu unt de Shea sporeşte sinteza de colagen şi ajuta la redobândirea elasticităţii pielii. Preţul este de 40,30 lei, cu 35% mai mic faţă de 62,00 lei. Şamponul şi gelul de duș dermato-regulator bio menţine unPH echilibrat pentru scalp şi piele. De la 57,00 lei, a fost redus cu 35% la preţul de 37,05 lei. Şi acest ulei de păr bio din ulei de argan şi seminţe de în, îţi este util şi costă 39,65 lei, după o reducere cu 35% de la 61,00 lei.

Bărbaţii nu ar trebui să sară nici ei peste câţiva paşi esenţiali pentru îngrijire. Este important să ţii cont de faptul că produsele de îngrijire destinate femeilor, nu sunt deloc recomandate bărbaţilor.

Curăţarea tenului este un pas extrem de important şi pentru bărbaţi. Gelul de curăţare delicat de la Gamarde costă 41,30 lei, redus de la 59,00 lei. Şi această spumă de curăţare facială ultra-delicată poate fi o alegere bună. Costă 37,05 lei, cu 35% mai puţin decât preţul iniţial de 57,00 lei. Proverb este o cremă nutritivă pentru bărbierit şi curăţare. Are o reducere de 35% de la 161,00 lei, la 104,65 lei. Are acţiune dublă, fiind şi o cremă de curăţare, dar şi de bărbierit.

 

Utilizarea unui exfoliant delicat nu strică niciodată. Acest exfoliant Gamarde are preţul de 41,30 lei, redus de la 59,00 lei. Serul pro fermitate anti-age Proverb este potrivit pentru utilizare zilnică. Costă 226,20 lei, după un discount de 35% de la 348,00 lei. Dacă ai un ten gras, fluidul anti-imperfectiuni Gamarde îţi va fi de ajutor. Îl poţi cumpăra cu 65,80 lei, după o reducere de la 94,00 lei.

 

 

În acest sezon rece alege produsele bio, care au o textură mai delicată şi ingrediente naturale. Wolfpick îţi face recomandările, iar ţie îţi rămâne doar datoria de a avea grijă de tine. Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: biobeauty.ro, gamarde.ro, biocart.eu

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?