Sushi gustos şi atmosferă relaxantă– aceste cuvinte par simple, dar descriu perfect experienţa mea avută la “degustarea” specialităţilor asiatice oferite de restaurantul Sushi Terra.

Încă de la intrare îţi dai seama că nu este un loc banal. Decorul este absolut superb, fiind reprezentat de multiple acvarii în care diverse specii exotice de peşti înoată cu nonşalanţă, inducându-ţi o stare de confort. Astfel, în timp ce îţi savurezi porţia te pierzi în lumea acvatică din jurul tău. Locul mi s-a părut destul de spaţios şi frecventat chiar şi la orele târzii ale serii (restaurantul are program până la ora 23:00).
Servirea este destul de promptă, o comandă de sushi rolls sosind în maxim 15 minute, în timp ce o supă miso soseşte în 5 minute. Personalul este amabil şi atent la nevoile clientului. Preţurile nu sunt foarte mari în comparaţie cu alte restaurante cu acelaşi specific, ba chiar şi porţiile sunt mai generoase.

Am regăsit în meniu specialităţi chinezeşti, japoneze, thailandeze şi vietnameze. Astfel, oricine caută diversitate în mâncarea asiatică poate fi mulţumit. Pe lângă mâncarea asiatică, regăsim şi mâncărurile şi băuturile clasice, specifice oricărui restaurant.

https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/0e/46/97/21/party-set-menu.jpg

Sushi Terra se găseşte în mai multe locuri din Bucureşti : Sector 1, pe Calea Dorobanţi şi la Promenada Mall, în Sector 2, la Veranda Mall, Sector 6, Afi Park 3. Cel din urmă este cel pe care l-am descris mai sus.

De asemenea, restaurantul oferă şi serviciu de livrare la domiciliu, încât te poți bucura de savuroasele preparate asiatice chiar în confortul casei tale.

Pentru cei interesaţi ofer un link către pagină web a restaurantului unde vă puteţi face o părere despre preparatele din meniu: http://sushi-terra.ro.

Am fost mulţumită de toate aspectele restaurantului şi sunt sigură că am să revin ori de câte ori doresc să mă bucur de specialităţi asiatice servite într-o atmosferă cu totul deosebită.

Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa: https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14962545_1172017409551686_5416018555488138052_n.jpg?_nc_cat=0&oh=d11cf79178433b6ccfb0d2018989dee3&oe=5B85468C

Sursa foto articol : https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/0e/46/97/21/party-set-menu.jpg

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?