Profită de reduceri şi alcătuieşte-ţi ţinuta cu bani puţini

Ştii momentul acela în care eşti gata să începi ziua, deschizi dulapul şi nu ai idee cu ce să te îmbraci? Cunoaştem faptul că o femeie nu are niciodată suficiente haine. Dar dacă ai să profiţi de reducerile din acest sezon, ai să vezi cum poţi să îţi alcătuieşti o ţinută completă.

Un top este mereu uşor de purtat. Topul cu decolteu choker este potrivit pentru zilele de vară care au mai rămas şi pentru zilele mai călduroase de început de toamnă. Preţul este mult redus de la 119,90 lei la 19,90 lei. Iar pentru zilele mai puţin călduroase, jerseul cu fir metalic este perfect. Este uşor de asortat şi are preţul de 19,90 lei, redus de la 99,90 lei. Chiar şi această bluză cu volan pare confortabilă şi vine cu un preţ redus de la 49,99 lei, la numai 29,99 lei.

Cămăşile sunt întotdeauna potrivite, fie pentru ţinute casual, fie pentru ţinute office. Aşadar, cum ai putea să refuzi această cămaşă de la Zara pe care o poţi cumpăra cu numai 49,90 lei, preţ redus de la 149,90 lei? Şi această cămaşă neagră tot de la Zara, care poate fi foarte uşor asortată, se află la preţul de 39,90 lei, redus de la 99,90 lei.

Când eşti în dubiu, o pereche de blugi te scoate din necaz. Aceşti blugi regular fit de culoare albastră, au o reducere frumoasă de la preţul de 89,99 lei, la 39,99 lei. Nici cu fusta jacard din bumbac nu poţi da greş, mai ales cu reducerea de 70% de la preţul de 159,90 lei, la 29,90 lei. Ţi-ar plăcea şi pantalonii jacard cu model floral, cu atât mai mult la preţul de 49,90 lei, redus de la 149,90 lei.

Dacă vrei să mai profiţi de puţinele zile de vară rămase, poţi purta rochia off-shoulder imprimată pe care o găseşti la preţul de 29,90 lei, redus cu mult de la 199,90 lei. Şi rochia cu iminioare Little Princess are un design feminin şi un preţ de nerefuzat de 59,99 lei, redus de la 129,99 lei.

Încălţămintea ne dă de foarte multe ori bătăi de cap. Însă acum ai o soluţie cu aceste reduceri. Sandalele Solo Donna sunt imposibil de refuzat la preţul de 169 lei, redus de la 239 lei. O reducere uriaşă au şi pantofii din piele naturală de la Anna Cori, pe care îi poţi cumpăra la preţul de 49,00 lei, redus de la 245,00 lei. Nici pantofii Lacoste Carnaby Evo nu pot fi trecuţi cu vederea la preţul de 187,00 lei, redus de la 469,00 lei.

Având în vedere că reducerile din această perioadă sunt foarte generoase, ar fi ideal să profiţi cât mai mult şi să îţi alcătuieşti ţinuta dorită. Găseşte cele mai bune oferte şi Shop.Share.Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă : pexels.com

Sursă foto articol : mangooutlet.com, zara.com, mohito.com, annacori.com

 

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?