Perfecţionează-ţi ţinuta cu accesorii noi, frumoase şi foarte accesibile!

Accesoriile, odată adăugate, schimbă cu totul ţinuta ta. Sigur ai fost în situaţia în care ţi-ai ales hainele şi încălţămintea pentru o ţinută frumoasă dar simţeai că lipseşte ceva şi, adăugând un element sau două, ai putut să „străluceşti” mai mult. Din acest motiv ai nevoie mereu şi mereu de accesorii noi şi deosebite. Iar pentru că suntem deja în plin sezon rece, reducerile la accesorii precum eşarfele, curelele şi altele, sunt mai mult decât binevenite!

Pentru că tot le-am menţionat mai sus, o să încep cu eşarfele care ne sunt de mare ajutor în sezonul rece. Această eşarfă cu broderie este cât de poate de drăgălaşă cu modelul său şi cu o cromatică ce aduce aminte de frunzele de toamnă care deja încep să se piardă. Preţul este unul accesibil, de numai 30,00 lei, fiind redus cu 40% de la 49,99 leiEșarfa mare în culoarea roz-deschis pare a fi extrem de confortabilă. Prețul este de 59,90 lei, redus de la 89,90 lei.

 

 

 

 

Curelele sunt în primul rând practice, dar nu putem nega faptul că înfrumuseţează cu mult look-ul tău. Cureaua Tommy Hilfiger este exemplul clasic de bun gust şi simplitate. Realizată din piele naturală, promite rezistenţă în timp şi vine la preţul de 188,00 lei, după o reducere cu 46% de la 349,00 lei. La preţul de numai 12,00 lei, după o reducere de 52% de la 24,99 lei, poţi avea cureaua piele de şarpe care are un design simplu, fiind uşor de asortat.

Geanta perfectă nu există probabil, dar asociată ţinutei corespunzătoare, poate să arate perfect. Cum ai putea să refuzi această geantă Gino Rossi? Este un model cu adevărat deosebit, iar preţul este de 343,00 lei, redus cu 51% de la 699,00 lei. O variantă şi mai ieftină este geanta Lylee. Aceasta are preţul de 146 lei, redus de la 293 lei.

Dacă ceasul de mână şi-a cam pierdut funcţia în favoarea smartphone-ului, nu înseamnă că nu reprezintă un accesoriu de nelipsit. Acest model Stuhrling Original nu poate fi refuzat! Preţul lui este mult scăzut, cu 70% mai precis, de la 1.327,50 lei, la 397,99 lei. Ceasul Black Oak este cu adevărat special. Deşi este complet negru, adăugând cu subtilitate puţin argintiu, nu trece neobservat. Este redus cu 64% de la preţul de 670,50 lei la 243,99 lei.

Am omis intenţionat bijuteriile, pentru că acestea compun un întreg articol separat. Am găsit şi la acest capitol reduceri chiar de peste 50% pe care le poţi vedea şi tu cu uşurinţă aici.

Elementele mici şi simple fac diferenţa de cele mai multe ori. Profită şi tu de reduceri pentru a avea mereu accesorii noi de care să te bucuri. În continuare, Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: 2hm.com, epantofi.ro, elefant.ro

 

 

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?