Cu aceste cadouri o vei bucura din plin!

Crăciunul se apropie cu pași repezi. Te-ai gândit ce cadou îi cumperi doamnei sau domnișoarei speciale din viața ta? Știi foarte bine că nu poți da greş cu o bijuterie deosebită, așa că Wolfpick vine cu câteva sugestii pentru tine.

Dacă persoana pe care vrei să o surprinzi adoră ceasurile, atunci ai deja soluția. Ceasul Akribos XXIV este alegerea perfectă! Afișează atât ora, cât și data și are un design casual sau office. Prețul acestuia este de 279,99 lei, redus cu 84% de la 1.799,99 lei. Și ceasul Stuhrling Selene este superb! Acesta are un stil elegant, clasic și un preț redus enorm de la 2.777,00 lei la 694,25 lei.


Îi place să poarte cercei? Dacă alegi un design ușor de purtat și asortat, cerceii reprezintă un cadou minunat. Este o persoană elegantă, care iese în evidență cu orice ocazie? Cerceii Diamond Pure Elegance sunt perfecți! Aceștia au un design extravagant, dar pot fi asortați cu ușurință unei ținute elegante. Prețul lor este de 360,00 lei, după o reducere de la 609,00 lei. Pentru o doamnă sau o domnișoară cu un stil diafan, delicat, poți alege acești cercei Velvet Diamonds din argint, cu perlă. Costă numai 129,99 lei, mai puțin cu 74% față de 498,00 lei.


Nici colierele nu pot fi lăsate baltă. Colierul Michael Kors este simplu și de efect. Poate fi purtat foarte ușor, cu nenumărate ocazii. Prețul unei astfel de bijuterii este de 223,00 lei, după o reducere cu 50% de la 446,00 lei. Și pentru că mereu trebuie să existe și alternativa, ca tu să ai de unde alege, menționez acest colier din argint cu Fulg de Nea și cristale albastre. Este perfect pentru acest sezon, iar ea îl va purta cu mândrie în fiecare iarnă. Îl poți achiziționa la prețul de 99,00 lei, scăzut cu 37% de la 159,00 lei.

Și o brățară poate reprezenta un cadou care o va face fericită. Dacă alegi o brățară Pandora, ea va putea să facă o frumoasă colecție de talismane. Așadar, merită să investești într-un astfel de cadou. Prețul unei brățări este variabil, iar cea din exemplul oferit, costă 199 lei. Poți să îi oferi și un talisman în același timp, tematic, de Crăciun, cum este acesta, care costă 159 lei. Astfel, ea va avea mereu o amintire fizică a momentului în care i-ai oferit acest cadou. Dacă are deja o brățară Pandora, atunci îi poți oferi oricare talisman din toată colecția. Important este ca acesta să fie ceva deosebit pentru ea.

Bijuteriile reprezintă cadouri superbe pentru o persoană care poartă și apreciază aceste tipuri de accesorii. Nu ezita, și oferă-i ceva deosebit! Shop. Share. Repeat.


Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la[email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: masterfile.com

Sursă foto articol: fashiodays.ro, luxurygifts.ro, emag.ro, pandora.net

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?