Vine vara, anotimpul excursiilor, city-break-urilor şi…evident! A ieşirilor în natură! Păi nu e posibil să fie vară şi să nu dai o fugă la munte, la mare, la un mic sau la clasicul picnic. Oriunde mergi însă…hai să recunoaştem, nu se ştie când vine o ploaie torenţială sau poate chiar nu vrei să te bată soarele în cap toată ziua, sau să te pişte toţi ţânţarii.

Pe scurt, ai nevoie de un cort, nene! Dar sunt atâtea modele…decizii, decizii…ei, fiecare cu pretenţiile sale, la un cort ai nevoie de câteva lucruri vitale. În primul rând, să fie încăpător, în al doilea rând, să fie rezistent, şi în al treilea rând, uşor de asamblat şi cărat.

https://cdn2.elektronik-star.de/images/XL/10028616_titel_01_Yukatana_Cenote_3_Campingzelt_3_Personen_orange.jpg

Recunosc, sunt un fan outdoor şi pot înţelege “regulile”, ştiu cum e să ai zeci de caracteristici în cap, să te uiţi pe Google Images ca să îţi faci o idee asupra “dream house-ului” de afară, şi uite aşa…am găsit ceea ce mi se pare ok pentru o persoană fără prea mari pretenţii, care merge la un picnic sau la munte cu familia sau câţiva prieteni.

Modelul Yukatana Cenote 3 este un cort uşor de asamblat, pentru 3 persoane, cu o prelată din poliester impermeabil, echipat, evident, cu o plasă de ţânţari la intrare, dar şi o funcţie de Bolt Tent pentru o mai mare ventilaţie în acoperişul cortului. Include şi o geantă pentru transport.

Acum, nu te aştepta să fi cortul tuturor viselor, dar este ceva uşor, practic…şi la reducere! Redus de la 200 la 120 ron, adică, ce să mai! Accesibil cred.

L-am găsit aici, pe famtastic.ro

Yukatana este o firmă ok, şi acest cort, chiar de 3 persoane fiind, cred că este de ajuns pentru micile escapade în natură.

Sper să fie de ajuns pentru micii…şi marii iubitori de outdoor şi la o nevoie să vă ţină chiar şi la o ploaie mai serioasă.

Shop. Share. Repeat.

Sursa imagine reprezentativa: https://muenchen-res.cloudinary.com/.imaging/stk/responsive/image980/dms/lhm/tourismus/camping-l/document/camping-l.jpg

Sursa foto articol : https://cdn2.elektronik-star.de/images/XL/10028616_titel_01_Yukatana_Cenote_3_Campingzelt_3_Personen_orange.jpg

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?