Ce este wolfpick?

Pe scurt. Wolfpick este o comunitate de shopping bazată pe share de informație și content, ce își propune să genereze shopping tips și sale alerts relevante.

În mai multe cuvinte. Un aforism vechi zice că un om informat este un om puternic sau un om informat face cât doi, depinde de la cine îl auzi. Daca rămânem în aceeași logică, când vine vorba de shopping, un om informat își cumpăra ce vrea el, la cel mai bun raport calitate/preț. Și pentru că de ceva vreme încoace suntem bombardați de reduceri care mai de care mai mari, cel puțin în aparență, iar blackfriday în Romania este mai mult ”blecfraidei”, este cazul să luăm un pic taurul de coarne și să facem puțină ordine în haos. Pe wolfpick găsești articole, clipuri, tutoriale și review-uri relevante despre produse și servicii de interes și de asemenea, sunt semnalate reduceri pe bune și oferte de nerefuzat, întâlnite la shopping de către autori. Așadar, pentru că nu ne place impuls buying, răspundem mereu la următoarele întrebări: cine?, ce?, când?, unde?, cum? și de ce?. În felul acesta ești mereu informat și cumperi la cel mai bun preț!

 

Ce înseamnă wolfpick?

Pe scurt. Așa îl cheamă pe lup. Lupul din logo. Da, serios.

În mai multe cuvinte. Ok, este un joc de cuvinte, o combinație între wolfpack (care înseamnă haită, dar în jargon înseamnă la fel de bine și gașcă) și to pick (a alege). Wolfpack, pick… wolfpick… Get it? 🙂 Adică, fiind vorba de o comunitate de shopping, aici suntem toți o mare gașcă, și toți vrem să știm de la unii de la alții care sunt cele mai bune alegeri când vine vorba de anumite produse și servicii și care sunt cele mai bune oferte de pe piață.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?