Iubesc parfumurile! Cine nu s-a îndrăgostit vreodată de mirosul suav al unui parfum?

Colecţia mea de parfumuri este destul de generoasă, având în vedere că, pe lângă acestea, cealaltă pasiune a mea o reprezintă florile, implicit şi mirosurile florale sau fructate.

Anul trecut i-am adăugat colecţiei mele un parfum pe care acum îl consider de-a dreptul special şi care mi-a făcut mai frumoase zilele toride de vară. Este vorba despre parfumul Mon Paris. A apărut încă din anul 2016 dar este, cu siguranţă, potrivit fiecărei iubitoare de mirosurile fructate. Notele de vârf amintesc de gustoasele fructe de sezon. Notele de mijloc sunt reprezentate de înmiresmatele şi frumoasele flori de bujor şi iasomie. Ca notă de bază, se distinge dulcele miros de mosc, cât şi de paciuli, cedru şi muşchi. Parfumul este, deci, unul potrivit pentru a fi purtat primăvara şi vara.

Longevitatea sa este medie, deci este potrivit pentru zilele de primăvară sau vară. Nu îl recomand, însă, pentru a fi purtat seara, întrucât este delicat şi fructat.

Mie îmi aminteşte de mirosul zmeurei pe care, de altfel, adoram să o gust vara din grădină la ţară, aşa că îl voi asocia mereu cu zilele însorite şi calme de vară.

Parfumul se găseşte în concentraţii de 50 ml şi 90 ml. Din fericire, l-am regăsit pe Hiris.ro , ambele variante (50 şi 90 ml) având parte de reduceri substanţiale.

Sticluţa de 50 ml se găseşte la preţul de 335 ron, iar cea de 90 ml are preţul de 389  ron. Eu am avut o sticluţă de 50 ml de anul trecut şi abia am consumat jumătate de sticluţă, în condiţiile în care îl utilizam aproape zilnic.

Aşa că, pentru vara aceasta, Parisul vine la voi, purtând o mireasmă de fructe dulci şi flori.

Voi ce parfum preferati?

Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : https://slimages.macysassets.com/is/image/MCY/products/9/optimized/3971819_fpx.tif?op_sharpen=1&wid=1230&hei=1500&fit=fit,1&$filterxlrg$

Sursa foto articol : http://www.frannymac.com/wp-content/uploads/2017/03/P3260259-1440×810.jpg

 

 

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?