Nu ai cum să te gandești la vară fără ca echipamentul sportiv să nu-și facă loc în perisaj. Fie că vorbim de tricouri, șorturi sau adidași, vara aduce după sine nevoia de noi achiziții. Din păcate, însă, stim cu toții că asta însemnă, adesea si o cheltuială extrem de mare.

Dar poate nu trebuie să fie așa. De fapt, dacă decizi să iți faci cumpărăturile la sportsimo, te asigur că vei avea o surpriză placută. Atât de placută, chiar, încât să iți cumperi doua perechi de adidași, în loc de una (cum am făcut eu) și să iți rămână și ceva bani de cheltuiala.

Eu îmi fac adesea cumpărăturile de la ei și până acum nu am nimic de reproșat. Daca as fi mai pretențios, poate m-ar deranja puțin timpul de livrare de aproximativ o săptămâna, dar sincer să fiu, nu am fost niciodata atât de presat de nevoia unui nou tricou.

Oferta lor este impresionantă, fie ca vorbim de încălțăminte, îmbrăcăminte, echipament sportiv specializat sau accesorii, așa că șansele de a nu găsi nimic să iți placa sunt minime.

Până și pentru cei cărora nu le place să iși cumpere îmbrăcăminte sau încălțăminte online exista o soluție, întrucât Sportisimo au și magazine fizice prin țară. Eu nu le stiu decât pe cele două din București, dar de pe site-ul lor aflu că sunt vreo 8, împrăștiate prin România. Astfel, dacă iți dorești să probezi înainte să cumperi, poți da o fugă până în magazin, deși numărul de produse de acolo este limitat, comparativ cu cel de pe site.

Pentru comenzile online, găsesti pe site informații privind modul corect de a-ți alege masura, lucru pe care eu l-am găsit foarte de util în câteva situații și orice aș face, tind să revin asupra prețurilor atractive. Iată aici câteva exemple, ca să-ți poți face o idee: Reebok ROYAL COMPLETE 2LS, Loap BENNETE Columbia INPUT 20L DAYPACK.

Eu iți urez spor la cumpărături si dacă iti achizitionezi ceva de la ei, spune-ne si noua ce ti-ai ales.

Si nu uita: Shop.Share.Repeat.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?