Alcătuieşte-ţi ţinuta cu articole din magazinele tale preferate!

Consideri că ar trebui să îţi îmbogăţeşti garderoba? Atunci vei fi sigur interesată de hainele de sezon pe care le poţi cumpăra la preţuri mici. Produsele sunt accesibile şi magazinele îţi stau la dispoziţie. Dacă vrei şi o idee de ţinută completă pentru acest sezon, te afli în locul potrivit!

Un palton de lână este cel mai bun prieten al tău acum, când afară te întâmpină doar frigul. Prin urmare, ţi-ar plăcea sigur să afli că paltonul din lână cu nasturi de la Orsay, costă acum 180,00 lei, în loc de 269,99 lei.  Acesta are fason drept, cu lungimea până la jumătatea coapselor și mâneci lungi drepte. Este uşor de purtat, lejer, iar culoarea este feminină şi elegantă.

Ce poate fi mai potrivit decât o pereche de jeanşi? Se asortează uşor, sunt perfecţi atât pentru ţinute casual, cât şi pentru ţinute office. Cu alte cuvinte, sunt ideali! La Zara găseşti jeanşii skinny cu tiv întors la preţul de 69,90 lei, faţă de 129,90 lei.

Poţi adăuga şi acest pulover din tricot cu torsade la ţinuta ta. Este casual şi confortabil, arătând perfect în combinaţie cu o pereche de jeanşi. Iar modelul este extrem de potrivit pentru sezon. Îl găseşti la Mango, unde costă 79,90 lei, după o reducere de la 99,90 lei.

La capitolul încălţăminte, am ales pentru tine botinele Eksbut, din piele, de culoare gri. Tocul nu este înalt, de numai 5 cm, făcând din această pereche un articol confortabil şi uşor de purtat. Talpa este confecţionată din material de înaltă calitate. Modelul este unul simplu şi deosebit. Pe epantofi.ro se găsesc la preţul de 232,00 lei, redus cu 37% de la 366,00 lei.

O geantă potrivită pentru aceasta ţinută, se găseşte aici şi face, de fapt, parte dintr-un set format din portfard şi geanta de umăr. Sunt confecţionate din piele ecologică, iar geanta este un model office. Având o dimensiune suficient de mare, acest accesoriu este foarte util în orice situaţie. Preţul este de numai 129,00 lei, cu reducere de la 159,00 lei.

Astfel, ținuta formată din articolele prezentate, costă în total 690,80 lei, față de prețul original de 1024,79 lei. Reușești să economisești o sumă considerabilă și să te îmbraci cu stil. Shop. Share. Repeat.    

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: racked.com

Sursă foto articol: orsay.com, zara.com, shop.mango.com, epantofi.ro, boutique92.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?