De câte ori nu ţi s-a întâmplat să rămâi fără baterie la telefon sau tableta fix când îţi e lumea mai dragă şi ştii că e esenţial să răspunzi la acel apel foarte important sau să trimiţi acel mail când e momentul…

Este o situaţie exasperantă şi nu ştiu ce te-ar putea salva în acea situaţie…oh…stai! Ba ştiu! O baterie externă! Da, da, ştiu, e dificil să alegi ceva bun, e greu să găseşti un producător care nu îţi dă o cutie de chibrite colorată. Recunosc, şi eu am doza mea de scepticism.

Însă, cu toate acestea, am ajuns la concluzia că o baterie care promite o capacitate mai mare este o baterie care are şanse să mă ţină cât îmi trebuie.

Am încercat cu baterii de 2000 mAh…5000 mAh…chiar şi una cu 10.000 mAh! Am avut rezultate cel mult satisfăcătoare, dar nu am fost pe deplin mulţumit.

Hai că nu se poate aşa ceva mi-am zis, aşa că am găsit una de 30.000 mAh, aşa da! O baterie să mă ţină câteva zile e mană cerească!

https://sdeals.machteamsoft.ro/teamdeals/pictures/deals/324/1647324/deal-v14957966561.jpg

Baterie de care ziceam am găsit-o pe teamdeals la preţul de 109 de lei, accesibilă chiar. Bateria are două ieşiri, una de 1A şi una de 2.1A, pentru încărcare mai rapidă, o lanternă LED în caz de ceva, care poate fi extrem de utilă în caz de urgenţă. Și încă ceva…este baterie solară! Adică în caz de ceva, soarele nu e doar acea chestie care te bate în cap.

Are şi indicator al nivelului de încărcare format din 4 leduri de semnalizare şi include, evident, un cablu USB. De asemenea, dimensiunile reduse ale bateriei sunt binevenite, poate fi ţinută în buzunar fără probleme.

E un gadget indispensabil şi sper că măcar de data asta să nu mai rămâi fără baterie în momentele cruciale.

Nu uita, Shop.Share.Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : https://www.techtensity.com/wp-content/uploads/2017/09/Power-Bank.jpg

Sursa foto articol : https://sdeals.machteamsoft.ro/teamdeals/pictures/deals/324/1647324/deal-v14957966561.jpg

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?