Toamna aduce reduceri la incălțămintea pentru sezonul rece

Cea mai bună parte a fiecărui sezon? Încălţămintea de sezon…Da, vânătoarea aceea de botine şi ghete pentru toamnă poate să înceapă de acum, pentru că reducerile la astfel de articole îşi fac deja apariţia! Şi pentru că am găsit atâtea modele şi culori, am decis să fac şi o listă.

Pe epantofi.ro găseşti foarte multe modele de încălţăminte pentru orice sezon. Am selectat câteva perechi cu reduceri mai mari, cum ar fi aceste botine Gabor care au preţul de 332,00 lei, redus de la 632,00 lei. Aceşti trappers Panama Jack ar arăta perfect într-o ţinută casual. Preţul lor este de 521,00 lei, redus de la 843,00 lei. Botinele Carinii sunt deosebite prin modelul lor simpatic şi accesibile la preţul de 299,00 lei, redus de la 477,00 lei.

Ghetele Enzo Bertini în culoarea verde kaki şi confecţionate din piele, au preţul de 279 lei, redus de la 399 lei. Şi ghetele Benvenuti din piele şi cu talpă joasă, au o reducere de la preţul iniţial de 329 lei, la preţul de 230 lei. Având culoarea roşie şi un model foarte frumos, ghetele Wrangler sigur atrag atenţia. Şi preţul lor este ceva mai atrăgător odată cu reducerea de la 449 lei la 314 lei.

Botinele Aldo negre, din piele naturală sunt extrem de elegante, iar preţul lor este redus de la 549,00 lei la 219,00 lei. Feminitate şi eleganta aduc şi botinele Tamaris care au preţul de 270 lei, redus de la 450 lei.

Aceste simpatice botine Tamaris au un model şi o culoare care le fac să fie foarte uşor de asortat şi purtat. Preţul lor este de 270 lei, redus de la 450 lei. Deosebite sunt şi ghetele Kayla care au o culoare dulce şi nişte detalii superbe. Preţul acestora este extrem de accesibil, şi anume 99 lei, fiind redus de la 149 lei.

Bucură-te de noul sezon și de reducerile prezentate, găsindu-ți noi perechi preferate de îcălțăminte. Mărește-ți colecția de botine și ghete și Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursa imagine reprezentativa: pexels.com

Sursa foto articol: epantofi.ro, benvenuti.ro, vivantis.ro, benaza.ro

 

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?