Profită de ofertele speciale la spa-uri şi săli de fitness pentru a fi în formă maximă!

Fie că mergi la sala de câteva ori pe săptămână sau eşti stresat după o zi la birou, sănătatea ta este pe primul loc. Ai nevoie de mişcare şi, bineînţeles, de relaxare, pentru a avea un stil de viaţă echilibrat şi sănătos.

Pentru a-ţi fi mai uşor în a alege un spa sau o sală de fitness potrivită nevoilor tale, am căutat pentru tine oferte şi reduceri la servicii de spa şi masaj, dar şi la săli de fitness.

Edenspa îţi oferă posibilitatea de a achiziţiona un abonament pentru masaj antistres care are parte de o reducere de 150 lei de la preţul iniţial de 600 lei. Terapia prin masaj este un mod simplu, plăcut şi natural de a gestiona stresul din viaţa ta. Abonamentul include diverse şedinţe spa la alegere.

Maison Spa îţi oferă diverse tipuri de masaj care au parte de discount luna aceasta. Masajul emoţional se efectuează numai pe abdoment şi este benefic pentru buna funcţionare a tuturor sistemelor corpului. O şedinţă de 60 de minute costa 144 lei, redus de la 180 lei. Tot aici ai şi  reducere specială de 15% la abonamentul Body Fit ce include împachetare la cald, masaj anticelulitic şi presoterapie. Preţul final al abonamentului este de 1280 lei.

Doar la Nedd’s Beauty Salon ai parte de un de masaj relaxare, inclusiv al scalpului, facial + spălat + tuns + styling cu L’Oreal Matrix la 89 lei, redus de la 215 lei. Oferta este exclusiv pentru domni şi este o metodă eficientă de a destinde corpul, relaxa mintea şi pentru a-ţi aduce un sentiment de linişte.

Fitness-ul este foarte important, atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. De aceea, Bery Fitness&Spa îţi oferă discount pentru plata în avans la orice abonament. Astfel, pentru plata în avans cu 3 luni, primeşti un discount de 15%, dacă alegi să plăteşti în avans cu 6 luni, atunci primeşti 25% discount.

SanGym are oferte foarte bune atât pentru abonamentele Free Time, dar şi oferte avantajoase pentru elevi şi studenţi. Un abonament Free Time pe 2 luni te costă 250 lei, redus de la 290 lei, în timp ce elevii şi studenţii au preţul redus la abonamentul de 2 luni, de la 190 lei la 150 lei. Pentru aerobic/cycling, 12 intrări/lună te costă 100 lei, redus de la 160 lei.

Pentru că vrei să obţii tot ce îţi doreşti în cadrul unui antrenament, acum ai ocazia! I-Fit.ro îţi oferă şedinţe de antrenament prin care Îți vei tonifia până şi cele mai slăbite zone ale corpului prin întărirea perfect echilibrată a acestora datorită aplicării impulsurilor electrice externe care echilibrează musculatura. Luna aceasta, un abonament Happy Hour te costă 200 lei, redus de la 350 lei. Acesta include 12 şedinţe Fitness I-Fit, antrenor personal şi consilier nutriţie.

Sănătatea este cel mai de preţ lucru, respectă-ţi corpul şi răsfaţă-l când e nevoie. Wolfpick susţine un stil de viaţă sănătos şi activ. Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: pixabay.com

Sursă foto articol: edenspa.ro, maisonspa.ro, bestdealz.ro, bery-fitness-spa.ro, sangym-bucuresti.ro, i-fit.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?