Începe anul cu reduceri cool la PC-uri și periferice de gaming

Sărbătorile sunt pe sfârşite şi e timpul să înfruntăm anul 2019 cu tot ce are de oferit. Începem în forţă cu reduceri şi oferte la laptop-uri şi pc-uri de gaming, sisteme all-in-one şi seturi de periferice pentru gaming!

Sistemele All-in-one sunt extrem de folositoare la birou, dar şi acasă unde ocupă foarte puţin loc. Un astfel de sistem este și acesta de la Asus care vine cu un procesor Intel i3 Kaby Lake, 4gb RAM, 1 TB HDD, şi cu diagonală 23,8 inch. Emag.ro ţi-l oferă la 2,102 lei, redus de la 3,092 lei. Tot aici ai şi sistemul Acer C2o-820 cu procesor Intel Pentium J3710, memorie RAM 4gb, 1 TB HDD, cu sistem de operare Endless OS, şi tastatură şi mouse incluse! Sistemul are parte de o reducere de 23%, de la 2,099 lei la 1,599 lei.

Un desktop de gaming este la foarte mare căutare, mai ales dacă are piesele potrivite pentru o sesiune de gaming de excepţie! Cel.ro îţi oferă două asemenea sisteme. Primul este sistemul Diaxxa Smart Gamer Red care merge pe combinaţia Intel-GeForce. Vine cu procesor Intel i5, 8 gb RAM, 1 TB HDD, placă video GeForce 1050Ti cu 4gb memorie GDDR5, şi o carcasă cu un design atrăgător. Acest sistem este 2699 lei, după ce a fost redus de la 3589 lei. Al doilea sistem este Diaxxa Smart Gamer X care vine cu un procesor AMD Ryzen 3, 8 gb RAM, 1 TB HDD, şi GTX 1050Ti cu 4gb de memorie video. Este mai ieftin ca precedentul, îl poţi avea la 2279 lei în loc de 2689 lei.

Dacă un desktop nu este ceea ce cauţi, atunci poate un laptop de gaming este ceea ce îţi doreşti! Pcgarage.ro îţi aduce HP Pavilion 15 cu procesor Intel i5, 8gb RAM, 1 TB HDD, placă video GTX 1050 cu 4GB memorie video. Preţul de 2,898 lei te va interesa, mai ales că a fost redus de la 3,798 lei. Un alt laptop de gaming care te-ar interesa este şi Asus FX504GE-E4139 tot cu procesor Intel i5, Full HD, 8gb RAM, SSHD de 1 TB, şi placă video Geforce 1050 Ţi 4GB. Altex.ro ţi-l oferă la 3,299 lei, după o reducere de 700 de lei de la 3,999 lei.

Pentru gamer-ul din tine, nimic nu te face mai fericit decât un gaming kit! Kit-ul de la Myria conţine tastatură, mouse, căşti cu microfon şi un mousepad. Toate au un aspect atrăgător şi sunt reduse de la 129,90 lei la 90,93 lei. Interesant este şi kit-ul Marvo care conţine periferice, căşti şi mousepad. Tastatura şi mouse-ul sunt iluminate, căştile sunt stereo iar mousepad-ul oferă un nivel ridicat al controlului şi preciziei în jocuri. Acest kit este doar 84,44 lei, după reducerea de 35% de la 129,90 lei.

În caz că vrei să încerci o experienţă de consolă pe PC, un gamepad este intrumentul ideal! Trust GXT 560 cu 12 butoane responsive, din cauciuc pentru un design ergonomic şi două stick-uri analogice şi D-pad cu 8 cai. Preţul lui te va interesa, având în vedere că e 59,94 lei, după ce a fost redus de la 99,90 lei. Poţi încerca şi acest gamepad de la Spartan Gear care poate fi conectat atât la PC, cât şi la consola, cu un design ergonomic, simplist, şi destul de robust şi rezistent. A fost redus de la 79,90 lei la 49,54 lei

Dacă eşti un iubitor de PC, atunci aceste reduceri cu siguranţă te vor interesa! Wolfpick îţi doreşte un An Nou plin de împliniri şi bucurii! La Mulţi Ani, 2019! Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: makeuseof.com

Sursă foto articol:  emag.ro, cel.ro, pcgarage.ro, mediagalaxy.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?