Îmbracă-te precum Tom Holland, actorul din noul film Spiderman, şi simte-te ca un supererou!

Să fii supererou nu este uşor. Nu doar că ai de-a face cu situaţii limită şi trebuie să fii cu ochii în patru tot timpul, dar trebuie să fii şi în formă în caz că vreun fotograf îndrăzneţ decide să te imortalizeze. Nu cred că vrei să apari pe prima pagină a ziarelor sub un titlu jenant care se leagă de faptul că te îmbraci fără stil.

Wolfpick ştie cât de important este să te îmbraci cu stil. Şi nu doar atât, ştim că vrei să te îmbraci bine la preţuri accesibile! Am decis să îți facem o ținută ca a lui Tom Holland din noul film Spiderman, pentru ca tu să te simţi că un adevărat supererou cu aceste reduceri şi oferte!

Geaca de piele este un accesoriu extrem de atrăgător, matur, casual dar şi util. Jacheta neagră, stil biker, de la Jack&Jones Originals te va surprinde în cel mai plăcut mod. Cusăturile decorative şi gulerul închis cu capsă te vor face să arăţi ca un adevărat „bad boy”, iar faptul că preţul ei a fost redus de la 299,99 lei la 239,99 lei este un motiv în plus să fii interesat. Jacheta scurtă de piele biker este în stil casual, are închidere cu fermoar asimetric şi căptuşeala pe interior. Reducerea de 30% de la preţul de 799,90 lei la 559,90 lei o face şi mai atrăgătoare.

O cămaşă în carouri îmbină stilul casual cu stilul rebel, iar dacă este inclusă în outfit-ul potrivit, poate fi un element important. Emag.ro îţi oferă cămaşa EDC By Esprit slim fit, cu aplicaţii pe piept, din material bumbac. Dacă eşti interesat, are o reducere super mare, de 62%, iar preţul ei este de 89,99 lei, față de 239,99 lei. Cămaşa Blend multicoloră, model regular fit, din bumbac, impresionează prin stil, dar şi prin preţul de 119,99 lei, redus de la preţul iniţial de 199,99 lei.

Un tricou poate fi integrat în aproape orice ţinută cu succes! Tricoul US Polo ASSN albastru, cu imprimeu, model sport, poate fi un accesoriu vital, dacă intră în combinaţia potrivită. Preţul său de 81 lei te va face să te gândeşti dacă îl doreşti în garderoba ta, mai ales că este redus de la 256 lei. Poate preferi ceva mai simplu precum acest tricou ACDC – Let there be rock de culoare neagră, cu un imprimeu interesant şi foarte confortabil la purtare. Acesta te va costa doar 79,21 lei, fiind redus de la 95,08 lei.

Pantalonii sunt o parte vitală a oricărei ţinute, dar dacă vrei să te îmbraci ca un supererou, ar fi bine să alegi o pereche confortabilă şi durabilă. Pantalonii cargo de la Jack&Jones sunt confortabili, utili prin numărul mare de buzunare, dar şi datorită preţului lor de 169,99 lei, redus de la 309,99 lei, fac din ei o alegere foarte bună. Bineînţeles, poţi opta şi pentru pantalonii Moto St Wint de culoare bleumarin, slim fit, perfecţi pentru o ţinută casual. Emag.ro Îi are la reducere la preţul de 409,99 lei, redus de la 599,99 lei.

O pereche bună de bocanci este perfectă pentru orice tip de outfit şi poate face faţă temperaturilor scăzute, ploii şi gerului, şi nu numai! Ghetele din piele sintetică de la Goodyear se potrivesc stilului casual, au un toc jos şi sunt de culoare neagră. Preţul lor de 149,99 lei le face mai mult decât accesibile, mai ales că sunt şi reduse de la 389,99 lei. Desigur, nici aceste ghete bărbăteşti de la Leonardo nu sunt de neglijat. Se potrivesc stilului urban, sunt din piele naturală, iar talpa lor este robustă şi rezistentă,. Costă 188,56 lei, fiind reduse de la 314,27 lei.

Şi pentru că orice supererou trebuie să aibă asupra sa o multitudine de gadget-uri, o geantă de umăr este foarte convenabilă! Geanta messenger Ripani din piele naturală, are un compartiment închis cu capac cu buton magnetic, buzunare interioare multifuncţionale, buzunare exterioare, unul închis cu fermoar şi cel de pe spate cu un buton magnetic, curea de umăr din chinga, reglabilă. O poţi găsi pe cel.ro la reducere, de la 659 lei la 476 lei. Sau poate îţi place mai mult geanta Strellson din piele naturală, compartiment central încăpător, închidere prin clapa, şi un aspect foarte elegant. Aceasta costă 466,00 lei, după ce a fost redusă de la preţul iniţial de 843,00 lei.

Acum că ai tot ce îţi trebuie, poţi salva oraşul, şi să ai o ţinută cool de asemenea! Wolfpick îţi urează succes! Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: dailymail.co.uk

Sursă foto articol: mangooutlet.com, emag.ro, sportisimo.ro, epantofi.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?