Acesta ar putea fi cea mai grea prezentare de până acum…la propriu! Vom vorbi despre diverse oferte la gantere şi pe cât posibil locurile de unde vă puteţi procura “fiarele” la un preţ accesibil, şi la o greutate mare, sau…cât puteţi duce.

Personal, folosesc gantere de 5kg şi de 10 kg şi îmi sunt de ajuns pentru ceea ce fac, nu caut să fiu bodybuilder, nu caut să fiu “The Mountain” din Game of Thrones, caut doar să mă menţin în formă.

Ganterele ajută, cu setul de exerciţii adecvate, şi în plus, orice exerciţiu îţi doreşti să faci, îl poţi face din confortul casei tale la orice oră din zi.

Acestea fiind spuse, vă voi face câteva recomandări de gantere la preţuri accesibile, pentru că fiecare să profite şi să aleagă în funcţie de nevoile şi buzunarele proprii.

O ofertă destul de bună am găsit pe nativsport.ro unde o pereche de gantere de 5 kb/buc se află la reducere la preţul de 87 de lei. Ganterele sunt din neopren, destul de simple dar practice, n-am cuvinte.

Pe evomag.ro am găsit o ganteră de 10 kg, de Aktivsport, neagră, la preţul de 102 lei, destul de ieftină având în vedere că alături de greutăţile incluse, mai puteţi adăuga şi altele.

Pentru cei mai forțosi, avem o ofertă pe famtastic.ro de un set de gantere de 8 kg/buc la preţul de 109 lei, cauciucate şi cu o formă interesantă. Sunt la reducere aşa că îţi sugerez să te grăbeşti!

https://www.sportist.ro/media/catalog/product/cache/1/image/950x950/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/1/_/1_156_60_1_1.jpg

Şi pentru că am păstrat ce e mai greu pentru sfârşit, pe sportist.ro am găsit o ganteră de 20 kg, din material PVC, la preţul de 111 lei. Destul de ieftină şi pe lângă asta, este model cu bară pe bilet, deci mai puteţi adăuga sau scoate greutăţi de pe bară, în funcţie de exerciţiu şi masă musculară.

Sper să îţi fie de folos articolele prezentate şi să ai parte de exerciţii intense şi muşchi de fier!

Nu uita, Shop.Share.Repeat.

Sursa imagine reprezentativa: http://upl.stack.com/wp-content/uploads/2015/06/How-to-Perform-Farmers-Walk-with-Dumbbells-STACK.jpg

Sursa foto articol: https://www.sportist.ro/gantera-pvc-merco-20-kg.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link)

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?