Am avut de curând plăcerea să văd noua bestie a celor de la Nvidia, şi anume Geforce GTX 1070 Ti în acţiune. Recunosc, nu sunt un fan Nvidia, deşi de-a lungul anilor mi-au trecut prin mâna destui “monstruleţi verzi”, însă… nu pot trece cu vederea aceasta forță G renăscută.

Gigant şi la propriu şi la figurat, având 8gb DDR5 şi suportând cu uşurinţă noile jocuri pe detalii de la very high în sus la un framerate mai mult decât satisfăcător, nu are prea mulţi competitori. Răcirea este făcută de două ventilatoare mari şi placa suportă o rezoluţie de până la 7680×4320 pixeli şi se corelează cu noile tehnologii ale display-urilor apărute pentru o experientă de neuitat.

Colegii săi, Titan X şi GTX 1080 Ti, deşi promit multe, încă nu au ajuns la noi, dar atenţie! Apariția lor va provoca dependență, extaz vizual şi posibila pierdere a job-ului.

GTX 1070 a fost lansat oficial acum doi ani şi a reprezentat un boom pe piaţa plăcilor video, însă noul Ti este cam de 10 ori mai bun decât originalul, testat şi confirmat, practic sare aproape două generaţii de plăci video care în ultimul timp sunt precum ciupercile după ploaie, nu glumă!

La noi în ţară, cea mai ieftină oferta se pare că o au cei de la forIT.ro  Prețul de 2440 lei te ajută  să mai economiseşti nişte bănuţi pentru a alimenta “bestia” din carcasă cu alte giumbuşlucuri gameristice. Recunosc, când vine vorba de componente PC, caut și în gaură de șarpe, e greu de găsit un preț ok la o placă video care știi că te va ține o bună bucată de timp, însă baieții de la forit.ro chiar au demonstrat că uneori nu trebuie sa iți vinzi un rinichi pentru a juca ceva nou apărut, gândindu-te că vecinul are parte de pixeli mai atragători ca tine.

Shop. Share. Repeat.

Sursa imagine reprezentativa: https://static.gamespot.com/uploads/scale_super/1574/15747411/3311032-gtx+1070+ti.jpg

Sursa poza articol https://i.ytimg.com/vi/BLp_TXaQ9tc/maxresdefault.jpg

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?