Vrei să ai un tracker pentru fitness aşa cum ţi-ai dorit întotdeauna ? Acum ai ocazia!

De câte ori nu ai ieşit la alergat şi te-ai gândit că ai vrea să ştii cât ai alergat exact, câte calorii ai pierdut, sau poate ai dorit să parcurgi o distanţă într-un anumit timp şi ai avut nevoie de alarmă care să te anunţe când ţi s-a terminat timpul.

Iată că acum ai ocazia! Ai brăţări de fitness şi trackere la reduceri! Am decis să aleg articole atât pentru el cât şi pentru ea, nu doar că ieşirile la alergat ca şi cuplu sunt drăguţe, dar şi pentru că fiecare are preferinţele sale în materie de funcţii, culoare şi mărime.

Pe emag.ro am găsit pentru el brăţara fitness Xiaomi Mi Band 3 cu 30 de funcţii, printre care şi funcţii de monitorizare a stării fizice şi de sănătate a utilizatorilor, cu rezistenţa la adâncime de până la 50 m, şi include şi cip NFC care permit plata în magazin. Se găseşte la preţul de 169,99 lei, redus de la 199,99 lei. Pentru ea, am găsit brăţara Cubot V cu ecran tactil OLED, ceas, GPS, puls, pedometru, alarmă şi multe alte funcţii. Se găseşte la preţul de 97,81 lei, redus de la preţul de 299,00 lei.

La evomag.ro am găsit nişte articole foarte interesante. Pentru el, Xiaomi Mi Amazfit Pace cu funcţii uzuale ale unui ceas sport, dar şi funcţiile unei brăţări de fitness. Pedometru, alarma, GPS, bluetooth dar şi memorie de internă de 4 gb fac din acest activity tracker o adevărată surpriză. Se găseşte la preţul de 639,00 lei, redus de la 999,00 lei. Pentru ea am găsit o brăţară Medisana ViFit cu baterie reîncărcabilă lithium-ion, bluetooth, se poate conecta la smartphone pentru a afişa mesajele primite şi apelurile pierdute, măsoară calitatea şi durata somnului şi se găseşte la preţul de 289,00 lei, redus de la preţul de 399,00 lei.

Pe altex.ro am găsit pentru el o brăţară fitness Samsung Gear Fit 2 Pro cu ecran AMOLED, accelerometru, barometru, gyro şi senzor cardiac, plus sincronizare cu smartphone-ul pentru diverse informaţii, şi o baterie care ţine 2-3 zile. Se găseşte la preţul de 649,90 lei, redus de la preţul de 1049,90 lei. Pentru ea am găsit o brăţară foarte drăguţă FITBIT Charge 2 cu ecran OLED, funcţiile obişnuite ale unei brăţări de fitness pe durata a 5 zile, monitorizare somn şi notificare pentru repaus, moduri pentru alte sporturi şi funcţie de GPS, plus o culoare foarte atrăgătoare pentru orice doamnă şi domnişoara. Se găseşte la preţul de 599,99 lei, redus de la 699,99 lei.

Acestea au fost reducerile la brăţări şi trackere fitness. Sper că îţi vor fi de ajutor şi că alergatul sau oricare altă activitate sportivă va deveni o plăcere cu aceste gadget-uri utile. În continuare îţi urez Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursa imagine reprezentativă: fitofyfitness.com

Sursa foto articol: emag.ro, evomag.ro, altex.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?