Wolfpick 3 gadgeturi pentru filmari mai bune

În ciuda faptului că o fotografie face cât 1000 de cuvinte, cel mai eficient mod de a transmite acum un mesaj este video-ul. Fie că vorbim de prezentări, vlogging sau filmări scurte, materialele video devin tot mai interesante și încep să ceară noi gadgeturi și dispozitive pentru o calitate mai bună.

Nu vom vorbi aici despre uneltele clasice pentru realizarea vide-urilor precum camere, trepied, slider și alte unelte consacrate, ci ne vom axa pe trei gadgeturi, care să facă filmarea ta să arate puțin mai interesant.

1 – Zhiyun SmoothQ sau orice gimbal pe 3 axe pentru telefon

Chiar și cu sistemele de stabilizare pe care le au telefoanele mobile acum, filmările tot nu arată atât de bine pe cât ne-am dori atunci când ne mișcăm. Aici intervine un gimbal pe 3 axe, care preia și atenuează mișcările corpului, ținându-ți telefonul drept, filmările tale arătând mult, mult mai stabil.

Dacă ai prefera un alt producător, poți arunca o privire și la Dji OSMO Mobile 2. Ambele dispozitive funcționează asemănător, iar prețurile sunt cam în aceeași plajă, totuși Dji-ul fiind puțin mai scump.

2 – GoPro Hero 7

Când vine vorba de camere de acțiune, nu ai cum să nu te gândești la GoPro. Ajunsă deja la cea de-a 7-a iterație, GoPro Hero este o cameră impresionantă: filmare 4k cu 60 de cadre pe secundă, slow motion cu 240 cadre pe secundă la rezoluția de 1920 cu 1080, un microfon în sfârșit bun și tot felul de opțiuni pentru Timelapse-uri incredibile. Aș adăuga aici, că bonus și că face niște poze chiar bune și cred că mă pot opri – GoPro Hero 7 chiar este o cameră de acțiune pe care trebuie să o încerci.

3 – Drona Tello

Haide să fim sinceri: tuturor ne plac filmările cu drona. Sunt pur și simplu spectaculoase, dar majoritatea dronelor necesită un minim de experiență pentru a fi pilotate binișor. Am învățat asta pe calea grea, lăsând o dronă într-un copac.

Ce vreau să spun este că înainte să îți cumperi o dronă de 1000 de euro, poate ar trebui să înveți să pilotezi o dronă mai mică și preferabil mai ieftină. Aici intervine Tello, o dronă micuță, dar un început bun în călătoria ta de pilot.

Filmările cu Tello, deși nu extraordinare, sunt decente, la o rezoluție de 1280 cu 720, iar pentru proiecte video mici, către cadre aeriene adaugă lejer un plus de valoare. Prețul pachetului Boost Combo, care conține 3 baterii, o stație de încărcare și elice de schimb, în caz că ai vreun accident (cum am avut și eu în episodul de astăzi) este de 750 lei.

Sper ca aceste gadgeturi să îți facă filmările mai bune și dacă ai alte sugestii sau întrebări, ne poți scrie în secțiunea de comentarii.

Între timp, nu uita: Shop.Share.Repat.

Disclaimer:

Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?