ghiozdane copii herlitz si pigna

În câteva zile începe școala, iar noi știm  în fiecare anla început de Septembrie este nevoie de un ghiozdan nou. Mai știm și  ghiozdanele tind  nu fie chiar ieftine, așa  ne-am hotărât  îți dăm o mâna de ajutor, căutând reduceri cât mai mari și modele cât mai variate pentru a-ți face atât copilul fericit, cât și bugetul nevătămat.

  îți simplificăm cât mai mult căutarea le-am împărțit în funcție de clasa în care urmează  meragă copilul tăupropunânduți câte 4 variante ( 2 ghiozdane de băieți și 2 pentru fetela fiecare dimensiune, apoi am decis  îți oferim și câteva variante de ghiozdane gata echipate, în cazul în care nu vrei  faci și alte cumpărături.

Haide să începem:

Ghiozdan pentru clasa 0

Ghiozdan pigna minions

Ghiozdan Pigna clasa 0, verde, Minions – 68,43 lei

Fiind adresat clasei 0, avem de-a face cu un ghiozdan mic, cu un compartiment principal și un buzunar în față, ambele închise cu fermoar.

Ghiozdanul este confecționat dintr-un material impermeabil, are și două buzunare laterale, și are spatele și bretelele buretate.

Dimensiunile sale sunt: 38 cm x 27 cm x 12 cm.

Poți achiziționa ghiozdanul de aici.

ghiozan pigna princess roz

Ghiozdan Pigna clasa 0, roz, Princess – 70,69 lei

Un alt ghiozdan mic, adresat, cât se poate de evident fetițelor, datorită culorii roz și imprimeului cu prințese. Ghiozdanul are și două buzunare laterale, air bretelele și spatele sunt buretate.

Dimensiunile sunt: 38x26x14 cm.

Poți achiziționa ghiozdanul de aici.

ghiozdan herlitz mini blue rider

Ghiozdan Herlitz ergonomic, Mini Blue Racer  – 134,30 lei

Când vine vorba de ghiozdane pentru școală, Herlitz știu bine ce fac. Ghiozdanul e față are spate ergonomic cu sistem de aerisire, buzunare laterale cu fermoar, buzunar frontal cu fermoar, iar compartimentul principal are spațiu separat pentru cărți. De asemenea, pe exterior, ghiozdanul are benzi reflectorizante 3M, pentru un plus de siguranță a micuțului tău.

Dimensiunile sunt: 34,5 x 32 x 19 cm.

Poți achiziționa ghiozdanul de aici.

ghiozdan herlitz mini softbag ballerina

Ghiozdan Herlitz ergonomic Mini Softbag Ballerina  – 102,64 lei

La fel că în cazul ghiozdanului anterior, Herlitz au făcut o treaba foarte bună: dublură lombară cu aerisire, compartiment principal cu închidere cu arici, buzunar frontal cu fermoar, două buzunare laterale cu elastic și bandă reflectorizanta pe exterior.

Dimensiunile sunt: 24 x 28 x 14 cm.

Poți achiziționa ghiozdanul de aici.

Ghiozdan pentru clasele 1-4

ghiozdan pigna batman

Ghiozdan Pigna clasele 1-4, Batman Target  – 78,54 lei

Deja clasele 1-4 presupun mai multe cărți și rechizite și implicit ghiozdane mai mari. Prima propunere ar fi ghiozdanul Batman Target, confecționat din material impermeabil. Compartimentul principal este prevăzut cu separator și închis cu fermoar. Buzunarele laterale sunt dinplasa, iar spatele este întărit , buretat și prevăzut cu un sistem de aerisire. La fel și bretelele.

Dimensiunile sunt: 43 cm x 30 cm x 12 cm.

Poți achiziționa ghiozdanul de aici.

ghiozdan pigna princess roz

Ghiozdan Pigna clasele 1-4, roz-rosu, Princess – 85,09 lei

Caracteristicile se păstrează și pentru acest ghiozdan, ceea ce înseamnă că în compartimentul principal are un separator, buzunarul frontal are fermoar, iar buzunarul lateral este de tip plasa. Și acest ghiozdan are spatele buretat și sitem de aerisire.

Dimensiuni: 46x32x14cm.

Poți achiziționa ghiozdanul de aici.

Rucsac herlitz arlequin

Rucsac Herlitz ergonomic Balance Harlequin – 104,72 lei

Deja știi la ce să te aștepți de la un ghiozan pentru clasele 1-4, însă Balance Harlequin are câteva caracteristici pe care probabil nu le anticipai. Printre ele se numără curea pentru torace reglabilă, două compartimente principale cu spațiu pentru laptop și tabletă, un buzunar frontal cu organizator pentru accesorii, prevăzut cu breloc pentru chei. Ghiozdanul mai are și două buzunare laterale, bandă reflectorizanta, iar spatele este buretat și prevăzut cu sistem de aerisire.

Dimensiuni: 40 x 26 x 16 cm

Poți achiziționa ghiozdanul de aici.

Rucsac herlitz pink wave

Rucsac ergonomic Herlitz Wave Pink Checkers – 114,16 lei

Și acest rucsac are curea pentru torace ajustabila, două compartimente principale cu spațiu pentru laptop și tabletă, spate buretat și cu sistem de aerisire, buzunar frontal cu organizator și breloc pentru chei. În plus, are material reflectorizant pe partea frontală și pe bretele și un mâner practic, buretat.

Dimensiuni: 41 x 30 x 21 cm

Poți achiziționa ghiozdanul de aici.

 

Ghiozdan pentru clasele 5-8

ghiozdan herlitz grey checkered

Rucsac Herlitz ergonomic Sticker Gray Checkered – Herlitz – 114,16 lei

Pe măsură ce copiii cresc încep să-și dorească ghiozdane mai încăpătoare și adesea mai puțin colorate. Prima noastră propunere este ghiozdanul Sticker Gray Checkered, de la Herlitz. Are spate ergonomic, buretat și cu sistem de aerisire, curea pentru torace, mâner buretat, două compartimente principale cu suport pentru laptop și tabletă. Mai are și un buzunar frontal cu organizator și breloc pentru chei, câteva inserții de bandă reflectorizantă și închideri cu fermoar. Ghiozdanul se adresează grupei de vârstă de peste 16 ani.

Dimensiuni: 47,5 x 31 x 15 cm

Poți achiziționa ghiozdanul de aici.

ghiozdan pigna fly oxygen

Ghiozdan gimnaziu Pigna Oxigen Fly Butterly – 80,92 lei

Dacă îți dorești un ghiozdan ceva mai simplu pentru copilul tău, fără compartimente de laptop și tabletă, îți recomandăm ghiozdanul Oxygen Fly Butterly. Materialul folosit pentru confecționare este impermeabil, iar împărțirea spațiului de stocare se face în două compartimente, unul principal și unul secundar, frontal, ambele închise cu fermoar. Spatele și bretelele sunt ambele buretate.

Dimensiuni: 42 H x 30 x 14 cm.

Poți achiziționa ghiozdanul de aici.

rucsac herlitz crash navy blue

Rucsac Herlitz ergonomic Crash Navy blue – 114,16 lei

Ghiozdanul acesta are toate opțiunile pe care te aștepți să le aibă: este ergonomic, are spate buretat, la fel și bretelele. Are sistem de aerisire pe spate, curea reglabilă pentru torace, două compartimente principale cu spațiu pentru laptop și tabletă. Buzunarul din față are organizator și breloc pentru chei, iar buzunarele laterale sunt prevăzute cu fermoare. Pe lângă toate acestea, se adaugă și inserții de bandă reflectorizanta și un mâner superior buretat.

Dimensiuni: 43 x 30 x 21,5 cm

Poți achiziționa ghiozdanul de aici.

ghiozdan herlitz flamingo

Ghiozdan Herlitz ergonomic, Holic Flamingo – 104,72 lei

Acest ghiozdan Herlitz este practic varianta de fete a ghiozdanului anterior. Are dimensiuni similare, spate buretat, mâner practic și sitem de aerisire, iar interiorul este compartimentat asemănător, având loc dedicat pentru laptop și tabletă. Buzunarele din lateral au elastic, iar imprimeul are motive viu colorate cu flamingo.

Dimensiuni: 44 x 30 x 20 cm

Poți achiziționa ghiozdanul de aici.

ghiozdan pigna gimnaziu

Bonus: Rucsac Pigna gimnaziu, simplu, diverse culori, Teen – 22,25 lei

Acest ghiozdan este recomandat, în mod sigur, de preț – 22,25 lei. La acest preț vine cu un design simplu, dar este confecționat dintr-un material rezistent și impermeabil. Ghiozdanul are două compartimente, unul principal, foarte încăpător și unul în față, ambele închise cu fermoar. Îl poți achiziționa pe una dintre cele 7 culori.

Dimensiuni: 40 x 30x 15 cm.

Poți achiziționa ghiozdanul de aici.

 

La început ți-am promis și câteva ghiozdane echipate ca propuneri, așa că iată ce am găsit:

ghiozdan herlitz echipat baieti

Ghiozdan Herlitz Midi Plus Formula 1 (echipat) – 299,41 lei

Nu voi trece din nou în revista caracteristicile unui ghiozdan Herlitz, pentru să convins că le cunoșți deja. Ce voi face însă, va fi să-ti spun în ce constă echiparea: penar echipat cu 16 piese, care se închide cu fermoar, penar etui rotund, închis cu fermoar și geantă de sport care se închide cu șnur. În plus, vei primi cadou și un stilou Herlitz My.pen.

Dimensiuni: înălțime 38 x 32 x 22 cm

Poți achiziționa ghiozdanul de aici.

ghiozdan herlitz echipat fete

Ghiozdan Herlitz Midi Plus Butterfly  -299,41 lei

Diferența între Butterfly și Formulă 1 este dată numai de culoare. Ambele sunt identic echipate, au aceleași dimensiuni și pentru oricare achiziție, primești cadou un stilou Herlitz My.pen.

Dimensiuni: 38 x 32 x 22 cm

Poți achiziționa ghiozdanul de aici.

 

Sper ca această listă de ghiozdane să fie pe gustul tău și al copilului tău. Scrie-ne în secțiunea de comentarii dacă îți place unul, sau dacă ți-ai dori să adaugi vreun alt model. De asemenea, ne-ar plăcea să ne spui ce reduceri sau promoții ai vrea să găsim pentru tine.

Între timp, nu uita: #Shop.Share.Repeat.

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Surse foto: clickbirotica.ro, rik.ro.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?