Răsfață-ți tenul cu aceste reduceri la măștile de față!

După ce a fost expus la soare şi praf, tenul tău are nevoie de îngrijire sepcială. Aceasta s-ar traduce prin folosirea unei măşti speciale care să îţi facă pielea să strălucească de sănătate. Vestea bună este că ai reduceri din plin la măştile pentru îngrijirea tenului.

Ce poate fi mai potrivit decât un produs care nu uită să ofere din plin beneficiile incontestabile ale fructelor? Acesta esta peelingul şi masca gel din fructe, cu numeroase beneficii, la preţul de 85,00 lei, cu reducere de la 120,00 lei.

Pentru o piele uscată poate veni în ajutor masca de faţă cu lemn de santal şi migdale. Fiind fără parabeni, produsul are preţul de 30,00 lei, redus de la 55,00 lei. Sau, tot pentru hidratare, poţi să încerci această mască hidratantă de la Douglas cu ulei de argan şi pudră de migdale şi cu un preţ de 15,75 lei, redus de la 45,00 lei. De asemenea, pentru pielea deshidratată, poţi folosi masca HydraQuench de la Clarins pe care o găseşti la preţul de 138,98 lei, redus de la 184,99 lei.

Ai vrea să îţi răsfeţi tenul atât de mult încât să îl cufunzi în aur? Chiar ai ocazia! Masca de faţă Gold Glow Oh K!  este cât se poate de promiţătoare, mai ales cu reducerea de 52% de la 74,90 lei, la 35,90 lei. Şi kit-ul Oh K! Trio îţi dă ocazia să încerci ceva nou. Ba mai mult, poţi testa 3 tipuri diferite de măşti la preţul de 110,90 lei, redus de la 129,90 lei.

De la Clinique ai masca City Block Purifying Charcoal Clay Mask & Scrub pentru exfoliere, la preţul de 134,25 lei, redus de la 179,00 lei. Peel-off Mask Pink de la Douglas, utilizează uleiul de trandafir şi extractul de căpşune pentru a absorbi sebumul. Preţul acesteia este de 27,30 lei, redus de la 39,00 lei.

Trebuie să menţionez şi faimoasa mască neagră Black Off care îți este utilă în lupta cu punctele negre şi acneea. Preţul acesteia este de 39,00 lei, redus de la 199,00 lei.

Aşadar, în timp ce te relaxezi şi laşi masca de faţă să acţioneze, uite-te printre aceste oferte şi Shop.Share.Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă : freepik.com

Sursă foto articol : emag.ro, soleshop.ro, douglas.ro

 

 

 

 

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?