Albastru e noul negru! Începe noul an cu un outfit de excepţie!

Accesoriile din piele sunt cool şi perfecte pentru orice ţinută casual. Deşi culoarea neagră este preferata când vine vorba de accesorii din piele, albastru este o culoare mai îndrăzneaţă care te scoate din monotonie şi anonimat.

Wolfpick a ales pentru tine o serie de accesorii din piele de culoare albastră care să te pună pe gânduri în cazul în care vrei să adopţi o ţinută „all blue”.

Geaca de piele este accesoriul principal în orice ţinută casual, şi cred că aceasta geacă din piele ecologică te va atrage prin stilul ei. Ai parte şi de o reducere de 40% la ea, de la 229,99 lei la 137,99 lei. Ca și alternativă, mangooutlet.ro îți oferă geacă de piele, stil biker, scurtă, la 499,90 lei, redus de la 999,99 lei

Nicio ţinută nu poate fi completă fără o pereche de pantofi potrivită. De aceea, pantofii Dahlak sunt o alegere potrivită. Bleumarinul este o culoare elegantă, iar pantofii sunt potriviţi pentru mai multe stiluri. Îi poţi găsi la 110,90 lei, redus de la 160,90 lei. Nu ar strica să adaugi la un outfit şi o geantă office precum aceasta oferită de gentuim.ro. Este practică, uşoară, te costă 749 lei, având în vedere că este din piele naturală de viţel. Ca și alternativă, ai și această servietă Elegance din piele naturală, pe care o poți găsi la 349 lei, redus de la 400 lei.

Dacă preferi o geantă mai uşoară, atunci aceasta geantă Diamanti Tiberina poate fi alegerea potrivită! Te costă doar 169,99 lei, fiind un preţ bun dacă ţii cont că este din piele naturală. Bineînţeles, un rucsac este de neînlocuit, şi acest rucsac Piquadro nu îţi poate lipsi! Este la reducere, de la 475 lei la 327 lei. Brăţara este un accesoriu suplimentar, dar ajută la accesorizarea unei ţinute. Brăţara Bocane din piele naturală este un accesoriu câte însoţeşte în orice moment, şi te costă doar 89 de lei. O curea este indispensabilă pentru orice ţinută, atât casual cât şi oficială. Cureaua aceasta cu siguranţă te va interesa, mai ales că este din piele naturală! Preţul ei este de 42 de lei. Un portofel din piele naturală este mai mult decât un simbol de masculinitate! Este un accesoriu necesar, practic şi foarte chic. Acest portofel costă doar 89 lei, după ce a fost redus de la 189,00 lei. Şi pentru că orice bărbat are în colecţia sa un ceas elegant, aceast articol marca Daniel Klein pare a fi potrivit nu doar unei ţinute all blue, ci oricărui domn manierat, elegant, care se respectă. Acest ceas costă 156 lei, redus de la 244 lei.

Dacă pielea este materialul tău preferat, şi albastru e culoarea ta, nu ezita să achiziţionezi unul dintre aceste articole! Shop. Share. Repeat.  

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: highsnobiety.com

Sursă foto articol:  mangooutlet.com, modlet.ro, gentuim.ro, diamanti.ro, posetepiele.ro, bocane.ro, portofelultau.ro, marketonline.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?