Noi te pregătim pentru acest început de septembrie cu outfit-uri de sezon, la reducere!

Iată că a venit şi septembrie, o lună de obicei ploioasă, plină de nostalgia sezonului cald şi a vacanţei sau concediului care tocmai a trecut. Este şi luna back-urilor…back to school, back to office, etc., dar şi un început pentru reduceri noi!

Pentru că vremea este schimbătoare şi soarele alternează cu ploaia, ştim cât de greu îţi este să găseşti outfit-ul potrivit, aşa că am decis să căutăm articole care să fie cât mai potrivite pentru tine, atât ca preţ cât şi calitate, care să te mulţumească!

Pentru început, la H&M am găsit pulover cu decolteu în V  tricotat, cu model râiat, din fir moale, de culoare grena la preţul de 49,90 lei, redus de la preţul de 139,00 lei. Tot aici am găsit şi jeanşi skinny din denim prespalat, cu 5 buzunare, talie normală şi cu un model uşor conic pe picioare la preţul de 129,00 lei, redus de la preţul de 229,00 lei. Ca şi încălţăminte, am găsit pantofi Derby din piele, cu căptuşeala şi branturi de piele şi talpă de cauciuc la preţul de 159,00 lei, redus de la preţul de 279,00 lei.

La Pull&Bear am găsit vesta matlasată cu guler rib din nailon şi poliester, perfectă pentru o combinaţie cu o cămaşă sau un tricou. Se găseşte la preţul de 89,90 lei, redus de la 99,90 lei. Tot de la Pull&Bear ai pantaloni de jogging prespălaţi din bumbac, de culoare kaki şi foarte confortabili pentru un look casual şi urban. Se găsesc la preţul de 49,90 lei, redus de la 89,90 lei. Nu în ultimul rând, tenişi simpli albaştri  în stil urban, din bumbac şi tapla de cauciuc, cu un stil casual potrivit atât la ţinutele casual cât şi la smart casual. Se găsesc la preţul de 59,90 lei, redus de la 99,90 lei.

La Mango Outlet am găsit geaca impermeabilă matlasata uşoară  foarte casual, uşoară şi cu o umplutură care te apără de frig. Se găseşte la preţul de 149,90 lei, redus de la 249,90 lei. Am găsit şi blugi jude skinny spălaţi închişi din bumbac, ţesătura stretch cu finisaj prin spălare la preţul de 99,90 lei, redus de la 159,90 lei. Pentru a completa ţinută, am găsit şi pantofi sport cu porţiuni din piele întoarsă, panouri pentru ventilaţie şi talpă uşoară. Se găsesc la preţul de 129,90 lei, redus de la 199,90 lei.

Acestea au fost reducerile la haine şi încălţăminte pentru bărbaţi pentru acest început de toamnă. Sper să profiţi din plin de ele şi să te bucuri de această toamnă. Noi îţi urăm un călduros Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursa imagine reprezentativa: pexels.com

Sursa foto articol: h&m.ro, pullandbear.com, mangooutlet.com

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?