iPhone 8 este pe piață din septembrie 2017, lansat în același timp cu iPhone X, ca o alternativă mai accesibilă. Nimic nou la el, cel puțin nu în ceea ce înseamnă specificațiile, dar de curând a primit și o variantă RED.

Am mai văzut Product Red și pe iPhone 7, dar cu sticla de pe spate și în combinația cu rama neagră a ecranului (la 7 era albă), iPhone 8 arată și mai bine. Am să folosesc un clișeu și am să zic și eu că arată mai premium. 😉

L-am găsit la Quickmobile, cum altfel, decât redus, la prețul de 3400 lei, de la 3995 lei. Încă e scump? Da, dar hei, un Samsung Galaxy S9 este 3900 lei, iar un Huawei P20 Pro vine și el cu un preț piperat, așa că, dacă ești fan iOS, îți iei un telefon chiar cool la un preț ok.

Trebuie meționat faptul că și iPhone 8 RED este disponibil în cele două variante, de 4,7 inch și Plusul de 5,5 inch, cu o capacitate internă de 64 GB sau 256 GB. Dacă totuși roșu nu este culoarea pentru voi, aveți în continuare de ales între argintiu, auriu și space gray, dar sincer, cea din urmă doar mă face să mă gândesc cât de mult îmi place jet black-ul de pe iPhone 7, nu înțeleg de ce nu au păstrat culoarea și pentru 8, ar fi fost criminal cu sticlă pe spate.

Vă propun și un video scurt pentru a îl vedea mai bine înainte să îl adăugați în coș pentru că, nu-i așa, Shop. Share. Repeat.

Ce înseamnă Product Red?

Este un parteneriat dintre Apple și RED ce suține programele HIV/SIDA care oferă consiliere, testare și medicamente pentru a preveni transmiterea virusului HIV de la mamă la făt, înaintea nașterii. Până la acest moment s-au strans 160 de milioane $ de pe urma acestui parteneriat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?